Actie plan Burn-out

Een burn-out, wat nu?

Een burn-out komt vaak onverwachts en heeft een grote impact op het leven van iemand. Daarom probeert Stichting Gezondheid mensen te voorzien van de juiste middelen om zelf aan de slag te gaan. Om mensen de goede weg op te sturen biedt de stichting nu een inkijkje in het werkboek dat wordt aangeleverd bij de DVD cursus van burn-out.

Burn-out herstel Werkboek

In de presentatie kan je inzien welke stappen je kan ondernemen om jezelf te helpen bij een burn-out. Hierin wordt gekeken naar de fase waarin je je begeeft, en welke oefeningen je kunnen helpen, op weg naar genezing.

Bekijk de slideshare presentatie over het werkboek hieronder.

Author: leroy

Related Post

Dit bericht is geplaatst in blog, Burn out met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.