Beauty tips voor mannen

Over schoonheids tips voor mannen, weer wat anders dan schoonheids tips voor vrouwen..

Beauty tips voor mannen

Je zou in eerste instantie denken dat de vrouwen meer geïnteresseerd zijn in schoonheid en beauty tips dan mannen, maar uit onderzoeken blijkt dat ook mannen even geinteresseerd zijn in hun uiterlijk.
Mannen hebben altijd de neiging om mannelijk en macho, robuust en sterk te zijn en daarom de angst hebben dat de gedachten dat ze een obsessie hebben met hun uiterlijk.
Als jij iemand bent met dezelfde gedachten, maak je dan maar geen zorgen.
Schoonheid en schoonheid tips voor mannen zijn uitgegroeid tot een goed begrip in de moderne tijd.
Er bestaan tal van schoonheidssalons voor mannen, waar je al diensten kunt krijgen die je wilt. Misschien vind je nog een paar beauty tips voor mannen die je alledaags kan gebruiken. Lees verder om meer te weten over een aantal grote schoonheids tips voor mannen om het gewenste uiterlijk te krijgen.

Gezichtsverzorging tips voor mannen

Reinig je gezicht (met een reinigings gel speciaal voor mannen) regelmatig om je huid vrij te houden van acne en viezigheid.
Reinig je gezicht minstens 2 keer per dag, maar zorg er wel voor dat de chemische samenstelling wel minimaal is. Ook om ervoor te zorgen om het vocht in je huid te behouden. Gebruik een toner voor je huid met vitamine E of Aloë vera.
Er zijn ook speciale gezichtsmasker verkrijgbaar voor mannen, om je gezicht optimaal te reinigen.
Start de dag met het gebruik van een dag créme om een gezonde huid te behouden. Wanneer je je gezicht scheert, maak dan gebruik van een scheermes met een hydraterende strip dat je minder kans hebt op een geïrriteerde huid.
Na het scheren kan je last krijgen van irritaties op je gezicht en last krijgen van ingegroeide haartjes. Om ingegroeide haartjes te voorkomen, hou er dan rekening mee dat je scheert met het haar mee, dan in plaats van ertegen.
Als je een snor of baard hebt en je wilt een stoere look, ga dan naar een salon voor een baard of snor die het beste bij jou gezicht past, Gebruik ook bv vaseline of labello op je lippen om ervoor te zorgen dat ze niet uitdrogen.

Haarverzorging tips voor mannen

Het haar is een belangrijk deel van je lichaam waar je ook aandacht aan moet besteden. Je moet je haar regelmatig wassen zeker als je last hebt van vet haar, of op zijn minst het te wassen in het weekend en gebruik maken van een milde shampoo. Als je plukken grijs haar ziet, dan kun je gebruik maken voor speciale haarverf voor mannen met grijs haar. Als je merkt dat je haar dunner wordt, dan kan je beter je haar kort houden, want lang haar heeft meer behoefte aan meer zorg en inspanning voor het onderhoud en de netheid, en laat je haar ook dunner lijken. Styling gels kan je gebruiken om je haar mooi inplaats te houden, houd er wel rekening mee dat styling gels met veel chemische stoffen slecht zijn voor je haar, verwijder ook elke avond je gel of wax van je haar, je hoeft het niet persee shampoo te gebruiken, soms is uitspoelen met water al genoeg, tenzij je gebruik maakt van hele plakkerige wax of gel.

Lichaamsverzorging tips en ongewenste haar

Haar op je oorlellen kan voorkomen, en beschamend zijn. Om ongewenste haargroei op je oorlellen, kun je dit laten waxen op regelmatige tijdstippen.
Als je houd van een blote bovenlichaam, dan kan je ook de borst waxen.
Dit kan je laten doen bij een schoonheidssalon.
Als je gebruikt maakt van een tondeuse, kan je je neus trimmen om daar ongewenste haar te voorkomen.
Manicure en pedicure houden je handen en voeten schoon, en houdt ze in een goede vorm. Regelmatige oefeningen en een evenwichtige voeding zijn ook noodzakelijk om er goed uit te zien.

 

Kleding en cosmetische tips voor mannen

Het dragen van schone en gestreken kleren helpen je zeker om je goed en zelfverzekerd te voelen . Cosmetica kan onder ander poeder,concealer zijn en weinig lippenbalsem. Wees niet bang om concealer te gebruiken om eventuele onvolkomenheden op je gezicht te verbergen. Elke geslacht krijgt last van puistjes en wilt ze graag verbergen.
Vergeet ook niet om je favoriete parfum of deodorant te dragen voor die frisse uitstraling gedurende de dag.

2015-09-08T08:54:46+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie