Groupon

Stichting Gezondheid maakt gezondheidstrainingen op video.
Deze trainingen worden gemaakt in samenwerking met psychologen, coaches en artsen uit de praktijk.

Voor wie?

1. Mensen die klachten hebben kunnen mogelijk tijd en geld besparen door eerst zelf aan de klacht te werken met onze training die veel praktische tips geven
  2. Mensen die gezondheid belangrijk vinden en preventief leren hoe ze klachten voor kunnen blijven
  3. Mensen die willen bijscholen. Mensen die een examen en erkend certificaat willen halen. Hiermee vergroot je de kans op een (toekomstige) baan.
  • 1 voucher = 1 cursus
  • Alles 100% online
  • 1 jaar toegang tot het cursusmateriaal
  • Cursus bestaat uit video’s en een of meerdere e-books
  • Leuk bonusmateriaal beschikbaar.

Kies uit

Aanvraagformulier

Gezonde Voeding

Gezonde voeding is een voorwaarde voor psychisch en fysiek welzijn. Een gezond voedingspatroon bevordert de energie-opbouw en heeft bovendien een positief effect op je humeur!

Maar hoe doe je dat, gezond eten?

Een gezond dieet is voor iedereen anders. Deze cursus geeft je daarom de handvatten om een persoonlijk voedingspatroon samen te stellen. Hiermee kun jij bepalen aan welke voedingsstoffen je extra behoefte hebt en welke je juist dient te vermijden.

Na deze cursus:

1. Ben je in staat om op basis van voedingsinformatie op etiketten te bepalen hoe gezond een product voor jou is.
  2. Kun je een persoonlijk en evenwichtig voedingspatroon samenstellen, waardoor je meer energie krijgt.
  3. Heb je geleerd hoe je door voeding opnieuw balans kunt brengen in je lichamelijke huishouding, waardoor je beter in je vel zit.

Stoppen met roken

Na het zien van deze voorlichtingsvideo zul je een beter inzicht hebben in de mogelijkheden die er zijn om te stoppen met roken, en je zult meer kennis hebben over de zaken waar je rekening mee dient te houden tijdens het stoppen met roken.

Je zult meer gemotiveerd zijn om te stoppen met roken en daarnaast ook over de kennis beschikken die nodig is om het stoppen met roken vol te houden. Deze voorlichtingsvideo is dus bedoeld om inzicht te bieden in het stoppen met roken en om het stoppen met roken het vereenvoudigen.

Burn-out

Heb je langere tijd last van stress? Wanneer je hier niets aan doet loop je het risico op een burn-out. Onderzoek van TNO en het CBS wijst uit dat bijna 1 miljoen Nederlanders te maken heeft met burn-outklachten. Dat zijn 1 op de 8 werknemers.

Stichting Gezondheid Nederland heeft een zelfhulpcursus ontwikkeld, die:

1. je voorlicht over de kenmerken van een burn-out
  2. een overzicht geeft van de mogelijke therapiesoorten
  3. oefeningen en tips geeft over de omgang met verschijnselen van een burn-out

Afvallen

Heb je overgewicht en word jij ook knettergek van al die diëten?

Met deze cursus krijg je meer inzicht in afvallen en effectieve afslankmethodes. Het enige obstakel is je eigen uithoudingsvermogen. Dit is voor veel mensen het moeilijkst, en is alleen mogelijk door je leefstijl te veranderen. Je kan bijvoorbeeld:

1. Je eetpatroon wijzigen, dus gezonde voeding eten,
  2. Meer bewegen, dus dagelijks circa 20 minuten lopen of lid worden van een sportschool,
  3. Realistisch blijven: besef dat afslanken tijd nodig heeft.