Milner Kaaspannenkoeken

Met Milner kunt u heel gemakkelijk verantwoord, smaakvol en gevarieerd koken. Wat dacht u van een pannenkoek, focaccia met kaas vulling, een romige risotto met verse tonijn of een knapperige kaaspizza? Gezond en lekker tegelijkertijd! Kaas kunt u ’s morgens, ’s middags en ’s avonds eten.

 

4 personen

Benodigdheden

  • 150 g zelfrijzend bakmeel
  • 3 dl halfvolle melk
  • 2 eieren
  • 250 g Milner Jong, geraspt
  • Peper
  • Zout

Bereidingswijze

  1. Zeef het zelfrijzend bakmeel boven een kom en klop de halfvolle melk, de eieren, het zout en de peper erdoor. Blijf het beslag roeren totdat het vrij is van klontjes.
  2. Verhit vervolgens wat boter in een pan en schep er wat van het beslag in. Een pannenkoek is in een paar minuutjes gebakken. Je kunt de pannenkoek keren zodra er lichte bubbeltjes tevoorschijn komen. Maak het geheel nog lekkerder met wat geraspte Milner Jonge kaas, die even meegebakken moeten worden. Keer de pannenkoek zo nu en dan, zodat hij uiteindelijk heerlijk bruin en gaar is.
  3. Bak een grote stapel Milner kaaspannenkoeken om gezellig met het hele gezin van te eten!

Author: Stefan Rooyackers

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, blog, Dieet, Recepten, Voeding nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *