Partner & Sponsors

Help Stichting Gezondheid Nederland haar doeleinde te verwezenlijken.

Sta jij ook voor een gezond leven en wil je ons helpen deze boodschap uit te dragen? Neem dan contact met ons op. Je kan op allerlei manieren sponsor worden van de stichting. Voorbeelden zijn:

• Financiële bijdrage
  • Verspreiding van onze mini-magazines
  • Kosteloos diensten aanbieden
  • Promotie op beurzen
  • Leveren van goede content die we mogen gebruiken voor video’s

Word hoofdsponsor van een van de dvd’s
Stichting Gezondheid zoekt bedrijven die 1 dvd willen sponsoren. Uw bedrijf wordt als sponsor vermeldt in de dvd. U heeft geen invloed op de inhoud van de dvd.
Tevens krijgen al uw werknemers het recht gedurende 1 jaar alle gezondheidstrainingen te volgen.
Prijs: 15.000 euro. Dit bedrag verdient u snel terug door een verminderd ziekteverzuim.

Stichting Gezondheid Nederland wil de volgende bedrijven bedanken voor hun steun.

Internet Marketing Nederland en Internet Marketing België
stichting-gezondheid-nederland-partners-imnl-imbe

Internet Marketing Nederland ontwikkelt de video’s, onderhoudt de website en promoot de stichting tijdens zijn cursussen. Internet Marketing België helpt met het vinden van de juiste distributiekanalen in België.

Links: www.imnl.nl en www.imbe.be

Praktijk Meta
stichting-gezondheid-nederland-partners-praktijk-meta

Praktijk Meta levert een essentiële bijdrage aan content over onderwerpen als afvallen, stoppen met roken, voeding en burn-out.

Link: www.praktijkmeta.nl

123 psychologie

123 psychologie stelt tientallen video’s beschikbaar voor het YouTubekanaal van de stichting.

Link: www.123-pyschologie.nl

Antrosanitas
stichting-gezondheid-nederland-partners-antrosanitas

AntroSanitas levert directe kennis over het documenteren, delen en opvragen van cliënt gegevens door middel van praktijk- en behandelsoftware. Speciaal voor alle alternatieve therapieën-geneeskunde, diëtisten, coaches enz.

Link: www.antrosanitas.com

Pure Levenskracht
stichting-gezondheid-nederland-partners-pure-levenskracht

Pure Levenskracht draagt kennis over op het gebied van natuurlijke vitamines & supplementen en verspreid daarnaast de mini-magazines en dvd’s voor stichting gezondheid Nederland

Link: www.purelevenskracht.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op.