Partners en sponsoren

Help Stichting Gezondheid Nederland met het verwezenlijken van haar doelen!

Staat u ook voor een gezonde levensstijl, en wilt u ons helpen dit uit te dragen?
Neem dan contact met ons op! Het is ook mogelijk om ons op diverse wijze te ondersteunen.

Voorbeelden zijn:

• Een financiële bijdrage
  • Verspreiding van onze mini-magazines
  • Promotie op beurzen
  • Leveren van goede content die we mogen gebruiken voor video’s
  • Kosteloos diensten aanbieden

Word hoofdsponsor van een van de dvd’s.

Stichting Gezondheid zoekt bedrijven die 1 dvd willen sponsoren. Uw bedrijf wordt als sponsor vermeldt in de dvd en tevens krijgen al uw werknemers het recht gedurende een jaar alle gezondheidstrainingen te volgen.
Prijs:€15.000. Dit bedrag verdient u snel terug door een gereduceerd ziekteverzuim.

Stichting Gezondheid Nederland wil de volgende bedrijven bedanken voor hun steun:

Internet Marketing Nederland en Internet Marketing België

imnlbe

Internet Marketing Nederland ontwikkelt de video’s, onderhoudt de website en promoot de stichting tijdens zijn cursussen. Internet Marketing België helpt met het vinden van de juiste distributiekanalen in België.

Links: www.imnl.nl en www.imbe.be

Praktijk Meta

prmetaPraktijk Meta levert een essentiële bijdrage aan content over onderwerpen alsafvallenstoppen met roken, voeding en burn-out.

Link: www.praktijkmeta.nl

Antrosanitas

antroAntroSanitas levert directe kennis over het documenteren, delen en opvragen van cliënt gegevens door middel van praktijk- en behandelsoftware. Speciaal voor alle alternatieve therapieën-geneeskunde, diëtisten enzovoort.

Link: www.antrosanitas.com

Pure Levenskracht

krachtPure Levenskracht draagt kennis over op het gebied van natuurlijke vitamines & supplementen en verspreid daarnaast de mini-magazines en dvd’s voor stichting gezondheid Nederland

Link: www.purelevenskracht.nl

123 psychologie

123 psychologie stelt tientallen video’s beschikbaar voor het YouTubekanaal van de stichting.

Link: www.123-pyschologie.nl

Neem vrijblijvend contact met ons op.