Stagiaire Audiovisuele Vormgeving

Stichting Gezondheid (omgeving Eindhoven) is op zoek naar een audiovisueel vormgever die ervaring wil opdoen in het creatieve hart van Strijp-S.

Functieomschrijving
Als av-vormgever houdt je je voornamelijk bezig met het bewerken van videocursussen in Adobe Premiere Pro, daarnaast maak je regelmatig greenscreen-opnames. Ook zijn er verschillende mogelijkheden om:

• zelf promotievideo’s voor producten van Stichting Gezondheid te bedenken en te realiseren
  • te leren werken met Adobe Illustrator en/of Adobe After Effects
  • ervaring op te doen in de creatieve sector
  • De av-vormgever is de laatste schakel in het productieproces. Dit betekent dat je samen met de producer ervoor zorgt dat audio en video worden samengevoegd en dat je een creatieve invulling geeft aan het beeld.

Ervaring met Premiere Pro (of een ander edit-programma) is een pré.
    Een stageperiode duurt 3 – 5 maanden.

Stichting Gezondheid
    Stichting Gezondheid is een stichting die videotutorials maakt op het gebied van gezondheid. ‘Burn-out’, ‘Voeding’, ‘Afvallen’ en ‘Stoppen met roken’ zijn voorbeelden van thema’s die reeds zijn uitgebracht op DVD en online.

Aanmelden?
    Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan je CV + motivatie naar: jelle@imnl.nl, voor meer informatie en voorbeelden kijk op www.stichtinggezondheid.nl

Voorbeeld