Wat zeggen die aantallen calorieën nou precies?

stichting-gezond-man-boodschappen

Je bent bezig met afvallen en je let goed op wat je eet. In de supermarkt kijk je bewust naar alle etiketten van producten die jij wilt kopen en op basis van het aantal calorieën, maak jij een keuze. Echter weet jij niet wat het nou betekent voor jou doel.

Of je bent al zwetend aan het hardlopen op de loopband en je ziet het aantal calorieën dat je verbrand steeds hoger worden. Je begint je nu af te vragen hoeveel kilo je al kwijt bent geraakt. Ben jij iemand die zich hierin herkent? bekijk dan de onderstaande video!

Bekijk het aanbod van al onze cursussen op onze site (klik hier) Bij afname van een cursus steun je de stichting automatisch in het maken van nieuwe cursussen!

Author: leroy

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, blog, Voeding nieuws. Bookmark de permalink.