5 februari: Mike Donkers spreekt over de relatie tussen voeding en gezondheid

/, Lezingen/5 februari: Mike Donkers spreekt over de relatie tussen voeding en gezondheid

Sinds november 2014 bestaat Stichting Gezondheid één jaar. In dat jaar hebben we een mooie start gemaakt om ‘gezond leven’ zo bereikbaar mogelijk te maken. Inmiddels hebben we verschillende zelfhulpcursussen uitgebracht in boek- en/of dvd-vorm en er komen er nog veel meer aan. In 2015 gaan we met een aantal interessante nieuwe projecten starten.

business success team

Ons eerste project start in februari. Elke eerste donderdag van de maand gaan we in samenwerking met Stichting Gezond Verstand Avonden (GVA) lezingen organiseren in het teken van gezondheid. Elke maand staat er een enthousiaste spreker voor u klaar die op boeiende wijze komt praten over zijn of haar visies over gezondheid.

De eerste lezing vindt plaats op donderdag 5 februari om 20:00 uur (welkom vanaf 19:30 uur) in het Office S-gebouw aan Torenallee 20 in Eindhoven. Mike Donkers komt vertellen over zijn inspirerende verhaal, die ruim acht jaar geleden begon. Van nature is hij docent Engels en Nederlands, maar doordat hij vaak en lang ziek was kwam hij nauwelijks aan dit werk toe. In de herfst van 2006 realiseerde Mike zich op 38-jarige leeftijd dat zijn situatie niet beter zou worden, maar slechter. Huisartsen hadden hem nooit van zijn klachten afgeholpen. Nadat hij zichzelf eerder in zijn leven accentloos Amerikaans Engels leerde spreken en bluesmuziek leerde spelen en zingen op zijn gitaar, vond hij het tijd om zichzelf te gaan helpen met zijn gezondheid.

uhr 2

Als u op zoek bent naar een zinnige tijdsinvulling van deze donderdagavond, kunt u zich aanmelden voor deze interessante maar bovenal boeiende lezing. Mail uw aanmeldingsverzoek naar info@stichtinggezondheid.nl en vermeld daarin uw naam. Zodra wij uw aanmelding hebben ontvangen zult u zo spoedig mogelijk een bevestiging in uw mailbox ontvangen.

Wij zien u graag op donderdag 5 februari, vanaf 19:30 uur!

De entree bedraagt €10. Hieronder vallen alle dekkingskosten. Graag op locatie contant betalen.

Wil je meer weten over gezondheid? Bezoek dan onze gezondheidsacademie 

2015-04-20T15:37:25+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie