Afvallen met anne

/, Algemeen, blog/Afvallen met anne

Val af met het boek: Afvallen met Anne in twaalf weken

 

afvallen met anne in 12 weken
afvallen met anne in 12 weken

Personal coach Anne is een voedingsexpert voor GezondheidsNet, maar daarnaast begeleidt ze honderden mensen via Valtaf.nl in de strijd af te vallen. Met anne krijg je inzicht op wat er allemaal in je voeding zit, en wijst er op dat je eten door emotie bij de bron aan moet pakken. Dat is namelijk erg belangrijk voor blijvend gewichtsverlies.

Wat je moet weten over eten.

Afvallen met Anne zorgt voor inzicht van je eetpatroon en dat je het voor goed kan aanpassen. Het boek staat vol met smakelijke, slanke dagmenu’s met tips, recepten en calorieënlijstjes. Daarnaast behandeld het boek de keiharde waarheid over te weinig eten en geeft harde feitjes en leuke weetjes (wist jij bijvoorbeeld dat een vegetarische hamburger 30 procent minder calorieën bevat dan de normale variant?).

Afvallen met Anne helpt na het afvallen ook nog

In het boek staat een stuk geschreven met recepten voor als je je ideale gewicht bereikt hebt, of voor een speciale gelegenheden, zoals uit eten gaan. Door het boek een link heeft met Valtaf.nl kom je snel in contact met andere mensen die willen afvallen, dit zorgt voor extra motivatie voor jezelf om aan de slag te gaan.

afvallen met anne in 12 weken
afvallen met anne in 12 weken
2013-11-18T13:30:55+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie