Afvallen met behoud van vitaliteit; da’s pas slim!

/, blog, Dieet, Tipvandedag, Voeding nieuws/Afvallen met behoud van vitaliteit; da’s pas slim!

Als we wat kilo’s kwijt willen raken gaan we vaak enthousiast van start. De knop gaat om, dit is hét moment, nu gaat het gebeuren!! Moeiteloos en vol ijver schakelen we van de ene op de andere dag terug naar een paar crackers, een appel en een bouillonnetje. Vol trots komen we de eerste week door. Maar dan begint het toch letterlijk te knagen…..

Ons lichaam gaat in “spaarstand” als gevolg van de weinige hoeveelheid voedsel die we binnenkrijgen, waardoor we eigenlijk met nóg minder eten af zouden kunnen. Dat merken we aan de sterk verminderde hoeveelheid energie die overblijft voor “de rest”; het normale leven: werk, familie, uitjes, vrienden… De vermoeidheid slaat toe en als extra beloning voor dat harde werken blijft de weegschaal ook nog eens steken…

Wij Nederlanders zeggen vaak “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!”. Waarom dan niet als we af willen vallen?

Blijf dicht bij jezelf als je besluit de knop om te zetten. Op www.leeffit.nl krijg je advies op maat over een gezonde voeding en leefstijl. Dit betekent dat we niet aan crashdiëten doen. We kijken naar je huidige voedingspatroon en geven advies over hoe je de voeding die jij gewend bent (en dus lekker vindt), met wat aanpassingen gezond kunt maken. Je verandert je leefstijl en blijft dicht bij jezelf. Je valt blijvend af én je voelt je fit. Sterker nog, veel van onze klanten zeggen dat ze zich een stuk energieker voelen dan voordat ze bij Leef Fit terecht kwamen! Afvallen met behoud van vitaliteit; da’s pas slim afvallen! Kijk op http://www.leeffit.nl.

2013-11-18T13:30:50+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie