Analyse en advies voeding en leefstijl

//Analyse en advies voeding en leefstijl

Healthy_Foods

Analyse en advies voeding en leefstijl

 

We weten allemaal dat ziekteverzuim een grote kostenpost is bij veel bedrijven.
En dat gezonde medewerkers productiever zijn. Maar hoe krijgt u uw medewerkers gezonder?

Volgens Voel je goed! ligt de basis van gezondheid bij gezonde voeding. Voor veel mensen is gezonde voeding helemaal niet zo vanzelfsprekend. Door slimme marketing van voedselfabrikanten en verkeerde interpretatie van wetenschappelijk onderzoek door de media worden we al jarenlang op het verkeerde been gezet.
Wij geloven dan ook dat kennis het wapen is tegen ongezond eten, overgewicht en lichamelijke ongemakken.

Bovendien heeft onderzoek aangetoond dat werknemers die gezond eten tot 20% productiever zijn en dat ze tot 27% minder uitval vertonen. Wat zou dat binnen uw bedrijf betekenen?

Met onze uitgebreide voedingsanalyse van een eetdagboek van een week krijgen uw medewerkers een unieke kijk op wat hun voeding ze levert. Niet alleen aan calorieën, eiwitten, vetten en koolhydraten, maar ook de hoeveelheden vezels, vitaminen en mineralen worden berekend. De uitslag wordt helder en overzichtelijk gepresenteerd, waardoor in één oogopslag zichtbaar is of men op een dag de juiste hoeveelheden binnenkrijgt. Met deze analyse en de informatie die we bij het intakegesprek verzamelen, schrijven we een voedingsadvies. Dit voedingsadvies is dus heel persoonlijk en op de persoon afgestemd. De resultaten van de analyse en het advies worden met de medewerker besproken in een advies gesprek. Ze krijgen een map mee met daarin de analyse en het voedingsadvies, variatielijsten en een heleboel tips om zelf direct mee aan de slag te gaan. We gaan met onze adviezen dus niet meteen uit van een ideale situatie die vaak onhaalbaar (b)lijkt te zijn, maar nemen het leven van degene die voor ons zit als uitgangspunt en kijken vanuit daar wat werkt en wat niet en hoe er met vaak een paar kleine aanpassingen men al een stuk meer uit de voeding en uit zichzelf kan halen.

Voor € 186,- (€ 225 incl.) krijgt u per medewerker:

• Intake gesprek (30 min.)

• Analyse van dagboek en samenstellen voedingsadvies
incl. map met advies, dagmenu, variatielijsten, recepten en tips (2 uur)

• Advies gesprek (30 min.)

Het is mogelijk om het advies op te volgen met consulten waarin de medewerker nog meer kennis van gezonde voeding krijgt en stap voor stap begeleid wordt naar een gezondere leefstijl. Dit kan bij voldoende belangstelling ook op locatie plaatsvinden. De meeste zorgverzekeraars vergoeden dit vervolgtraject geheel of gedeeltelijk vanuit hun aanvullende pakketten.

2016-03-03T11:06:17+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie