apps

/apps
apps 2013-09-18T15:42:27+01:00

Wij hebben een aantal handige medische apps voor u op een rijtje gezet. Vergeet niet meer om je medicijnen in te nemen of gebruik het medisch dossier bij een bezoek aan de specialist.

MedDossier 

Altijd de juiste informatie paraat met MedDossier. In de app is het mogelijk uw bloedgroep, uw medicijngebruik, uw allergieën, uw chronische aandoeningen en uw donorgegevens te noteren. In het geval van een ongeluk heeft uw specialist altijd de juiste gegevens bij de hand. MedDossier is zowel beschikbaar voor Android als voor Apple gebruikers.

Google Play Apple Store

MedAlert

Vergeet je wel eens je medicijnen in te nemen? Deze app bied uitkomst. Plan het moment van inname in en krijg een melding wanneer het medicijn moet worden ingenomen. In de app kun je de dosis, het soort medicijn, het moment van inname en hoe vaak het ingenomen moet worden nauwkeurig inplannen.

Google Play Apple Store

Moet ik naar de dokter? 

Deze app helpt je bij de keuze om naar de dokter te gaan of niet. Aan de hand van een aantal vragen geeft de app je een advies over een doktersbezoek of dat het afgedaan kan worden met bijvoorbeeld een pleister of paracetamol.

Google Play Apple Store

GGD Op Reis Cover art

Alle gegevens bij de hand die je op vakantie nodig hebt. Onafhankelijke informatie voor op vakantie en tijdens de reis.

Google Play Apple Store

Dagelijkse buiktrainingen Cover art

Train dagelijks je buikspieren met 6 verschillende oefeningen

Google Play Apple Store

Huidmonitor Cover art

Scan jouw moedervlekken en/of andere plekken met deze huidmonitor. Snel signaleren van kwaadaardige plekken is een must.

Google Play Apple Store

Calorieënteller Cover art

Tel de dagelijkse calorieën die je tot je neemt met deze handige app.

Google Play Apple Store

Bereken uw BMI