Arbodienst

/Arbodienst
Arbodienst 2018-10-19T18:31:02+01:00
Arbodienst

Welkom bij de Arbodienst van Stichting Gezondheid Nederland

Stichting Gezondheid Arbodienst

Ieder bedrijf is verplicht zich aan te sluiten bij een Arbodienst. Wanneer u vitaliteit van werknemers belangrijk vindt dan bent u bij Stichting Gezond Arbo aan het juiste adres.

Met deskundige, gemotiveerde en bevlogen medewerkers ondersteunen wij succesvol organisaties in de overstap naar eigen regie of organisaties die al eigen regie voeren in vitaliteits-, preventie-, verzuim- en re-integratiebeleid.

Stichting Gezondheid Arbo heeft een landelijk netwerk van ervaren bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere specialisten op gebied van arbeid en gezondheid. Wij leveren onze dienstverlening in company en landelijk op diverse oproeplocaties. Wij hebben alles in huis om voor uw organisatie de beste arbo-oplossingen te bedenken en uit te voeren. We doen dit volgens het eigen regie-model of basis van extern casemanagement. Met onze specialistische kennis bieden wij hierin ondersteuning.

Aansluitkosten: 550 euro per jaar ongeacht het aantal werknemers
Premie per werknemer: 0 euro!

Bonussen:
1. alle werknemers krijgen toegang tot alle online gezondheidstrainingen van Stichting Gezondheid Nederland

2. De werknemers krijgen wekelijks een E-mail met  gezondheidstips, met doorverwijzingen naar de trainingen.

Waarom Stichting Gezondheid Arbo?

  1. Gecertificeerde arbodienst
  2. Eigen regie-model en casemanagement
  3. Specialistische kennis in huis om u te ondersteunen
  4. Korte lijnen met onze deskundigen & betrokken bij uw organisatie

U kunt bij Stichting Gezondheid Arbo terecht voor

Ziekteverzuim en reintegratie. Maak gebruik van onze bedrijfsartsen, ziekteverzuimadviseurs, bedrijfsmaatschappelijke werkers en vertrouwenspersonen.

Vitaliteit en preventie, zoals RI&E, PAGO/PMO, werkplekonderzoek, keuringen, vaccinaties, slaapapneu en arbeid- en organisatiedeskundigen.
Tevens kunt u met korting gebruik maken van alle vitaliteitsprogramma’s. Zie https://www.stichtinggezondheid.nl/zakelijk 

Opleidingen: zowel online als als deelname in workshop of eentje op locatie. Zie https://www.stichtinggezondheid.nl/zakelijk

Kortom: Wanneer u goedkoop een goede Arbodienst nodig heeft die zich inzet voor de preventie van uw medewerkers kunt u terecht bij Stichting Gezondheid Nederland

info@stichtinggezondheid.nl of bel 040-8440000 voor vrijblijvende kennismaking.