Boekreview: ‘100% suikervrij in 30 dagen’

/, Boekreviews/Boekreview: ‘100% suikervrij in 30 dagen’
Door: Youri Buis

 cijfer 3 Het wordt steeds duidelijker dat suiker een enorme invloed heeft op de gezondheid. Sterker nog: het zou weleens de hoofdoorzaak kunnen zijn van de vele obesitasgevallen en welvaartsziekten. Auteur Carola van Bemmelen daagt je uit om 30 dagen lang suiker te laten staan. Gevarieerde recepten (van ontbijtjes tot snacks en van bijgerecht tot overheerlijk dessert), voorbeeldmenu’s en praktische tips helpen je de maand door en het 3-fasenplan te voltooien. De ingrediënten zijn verkrijgbaar bij de supermarkt, dus je hoeft niet naar dure biowinkels.

Er staat veel interessante informatie in dit boek. Een boek dat niet alleen symptomen beschrijft, maar ook de achtergronden ervan. Het is helder beschreven, inspirerend en praktisch. Ook is het een echte eye-opener; het maakt je bewuster van suiker en het gebruik ervan. Zo worden de bijwerkingen van suiker beschreven. Daarnaast helpt het je de verborgen voedingstoffen in bijna alle producten te ontmaskeren. Het is geen makkie om de theoretische informatie in de praktijk om te zetten, maar als je bewust met gezondheid bezig bent en je goed gemotiveerd bent, ga je er zeker mee aan de slag. Ook na het ‘traject’ zul je nog regelmatig de behoefte hebben om het boek door te bladeren.

Suiker: een korrelig goedje dat te makkelijk overal in gaat en (als je niet uitkijkt) eigenlijk gewoon gif blijkt te zijn.

Gun jezelf deze gezondheidsverbetering en doe mee aan de Sugar challenge! Met dit boek kun je snel aan de slag!

Bestel via Bol.com:

2019-02-01T09:52:31+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie