Boekreview: ‘De moed van imperfectie’

/, blog, Boekreviews, Zelfverbetering, Zelfvertrouwen/Boekreview: ‘De moed van imperfectie’

Auteur: Brené Brown | ★★★★☆


cover_demoedvanimperfectieBrené Brown beschrijft in ‘De moed van imperfectie’ hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Op basis van haar jarenlange studie kwam ze tot tien stellingen over een ‘bezield leven’: leven vanuit het gevoel dat je de moeite waard bent. Op haar eigen, eerlijke, warme en grappige manier moedigt ze de lezer aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven. Dit boek gaat over de levenslange reis van ‘Wat zullen anderen wel niet denken?’ naar ‘ik ben goed genoeg’.

Dit is een boek dat goede hulp biedt om wat losser in het leven te staan. Het is prachtig beschreven met handvatten om jezelf en de wereld om je heen onder ogen te zien en te veranderen. Brown beschrijft in dit boek verschillende zaken die hierbij van belang kunnen zijn. Fijn is dat ze niet schrijft vanuit een bemoederend oogpunt. Dit is echt een boek van iemand die weet waar ze het over heeft. Tevens kun je via haar (Engelstalige) website werkbladen opvragen die aansluiten bij het boek. Hiermee kun je aan de slag en dat maakt de stof in het boek ook toegankelijker, aangezien deze vrij theoretisch is.

Bovenstaande punten concluderen dat dit een prima zelfhulpboek is waar je echt wat mee kunt. Het geeft als het ware een referentiekader dat je verder helpt keuzes te maken op je pad naar volmaakte spiritualiteit.

Interesse in ‘De moed van imperfectie’? Klik dan op de omslag van het boek om te bestellen

Wil je meer weten over gezondheid? Bezoek dan onze gezondheidsacademie 

2015-03-18T15:18:36+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie