Boekreview: ‘En ineens weet je het’

/, blog, Boekreviews, zwangerschap/Boekreview: ‘En ineens weet je het’

Auteur: Sandy Janneman | ★★★★★


cover_enineensweetjehet

De afgelopen maanden heeft Stichting Gezondheid verschillende reviews van gezondheidsboeken uitgebracht. Onze redactie heeft een keuze gemaakt uit verschillende willekeurige boeken, van de categorieën voeding en fitness tot stress en zelfverwerkelijking. Vanaf heden gaan we reviews uitbrengen van gezondheidsboeken die het best verkocht worden. Dit kan voor u een goed beeld schetsen van welke boeken erg populair zijn. Vandaag is het boek ‘En ineens weet je het’ van Sandy Janneman aan de beurt. Janneman schrijft leuke columns over het moederschap, die ze in dit boek verwerkt en aanvult.

Er wordt veel geschreven over het moederschap, ‘En ineens weet je het’ slaat echter een andere weg in. Janneman neemt geen blad voor de mond. Ze schrijft columns voor de website mommyonline.nl en valt  op door haar flinke dosis humor, zelfspot en een nuchtere kijk op het moederschap. Deze columns zijn in ‘En ineens weet je het’ aangevuld met nieuwe artikelen, anekdotes en uitspraken over het moederschap. Hierdoor is het een must have voor elke (aanstaande) moeder. Met dit boek kun je mee genieten van hilarische avonturen in de speelgoedwinkel, herkenbare verhalen over schoolpleinmoeders, de magische sinterklaastijd en andere gebeurtenissen in het leven van een moeder.

‘En ineens weet je het’ is een geweldig boek om te lezen. Janneman beschrijft  herkenbare situaties op humoristische wijze. De hilarische teksten zullen daarom ook geregeld een glimlach op het gezicht geven. Als je er eenmaal aan begonnen bent, leg je het niet meer weg.

Interesse in ‘En ineens weet je het’? Klik dan op de omslag van het boek om te bestellen

Wil je meer weten over gezondheid? Bezoek dan onze gezondheidsacademie 

2015-03-18T15:11:36+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie