Boodschap

/, blog/Boodschap

  

Na diverse voorbereidingen was het 2 juni j.l. zover. Samen met mijn collega gewichtsconsulente Jose Tas stonden we achter onze kraam op de braderie in Waddinxveen.  Het weer werkte mee, zonnig maar niet te warm. Een uitstekende dag dus om de braderiebezoekers kennis te laten maken met de gewichtsconsulent.

Bij onze kraam kon men een hapje nemen van heerlijke zoete aardbeien, snoeptomaatjes, frisse komkommers en knapperige wortelen. Met diverse bezoekers hebben we leuke gesprekken gehad. Natuurlijk over het gewicht. Hoe men daarmee omgaat.  Wat opviel was dat alle mensen die ik gesproken heb, heel goed weten wat goed voor ze is. Het in de praktijk uitvoeren is lastig met al die voedselverleidingen.

Speciaal voor deze dag hebben we een  enquête gemaakt. We zijn als gewichtsconsulenten natuurlijk nieuwsgierig hoe de braderiebezoeker eet. De uitslag komt aardig overeen met hoe het landelijk beeld er uitziet. Groenten en fruit worden te weinig gegeten, niet iedereen ontbijt, of eet wekelijks vis. Meer dan de helft geeft aan dat het wat betreft de conditie/algehele fitheid wel beter kan.

Dus mijn boodschap is stop met lijnen, begin met gezond eten en ga lekker bewegen! Heb je hierbij hulp nodig? Kijk op www.gewichtsconsulenten.nl voor een gewichtsconsult bij jou in de buurt!

Met vriendelijke groet,

Evenwichtig, de weg naar een gezond gewicht

Anniek van Baal (gewichtsconsulente)

2013-11-18T13:27:29+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie