Bouw met de juiste stenen aan je lichaam

/, blog, Dieet, slide, Weight watchers/Bouw met de juiste stenen aan je lichaam

Eiwit dieet

Een eiwit dieet speelt in op het feit dat eiwitten de bouwstenen zijn voor je lichaam en koolhydraten en vetten de brandstoffen zijn. Tijdens dit dieet zal de inname van deze brandstoffen laag zijn en de inname van eiwtitten hoger zijn. Dit heeft als gevolg dat je kan afvallen, terwijl spiermassa wordt behouden. Dit is een groot voordeel van dit type dieet.

Te mooi om waar te zijn

Afvallen terwijl je je spiermassa behoudt en zelfs kan vergroten. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, en dan kan het ook zijn. Prodimed, powerslim en sana slank zijn voorbeelden van eiwit diëten. Ieder van deze merken heeft zo zijn sterkte en zwakte punten en de één is makkelijker vol te houden dan de ander. Het kan dus zo zijn dat je een merk hebt gekozen die toch niet bij je past, en  waardoor het verwachte resultaat uitblijft.

Stichting Gezondheid biedt nu een inkijkje in het werkboek dat word aangeleverd bij de DVD cursus over afvallen. In dit werkboek worden deze merken besproken, voor- en nadelen op een rijtje gezet en worden er recensies getoond van gebruikers.

Bekijk hieronder welk dieët het beste bij jou past en ga daarmee aan de slag!

2014-03-03T13:15:08+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie