Burnout specialisten

//Burnout specialisten

Heeft u medewerkers met Burnout klachten?

burn-out

De coaches van Stichting Gezondheid helpen uw burn-out medewerkers weer fit te krijgen

Wat doet Stichting Gezondheid Nederland?

Stichting Gezondheid Nederland helpt particulieren en bedrijven met het voorkomen van uitval door stress, danwel het versneld herintreden na stress/burn-out klachten. De coaches zijn allen gespecialiseerd op het gebied van stress en burn-out.  De aanpak en methodiek is bewezen succesvol en  is een actieve manier van coachen in de buitenlucht. Een concreet plan van aanpak en heldere rapportage naar werkgever zorgen voor structuur, perspectief en een helder einddoel. De praktijk wijst uit dat mensen weer sneller in hun kracht zijn en weer sneller aan het werk zijn. Voor beiden partijen dus een goede uitkomst.

Werkwijze

Na een intake wordt er een plan van aanpak gemaakt.
De coaching vindt plaats op uw of ons kantoor of bij de medewerker thuis en zal deels bestaan uit online programma’s.
Persoonlijke overtuigingen en eigenschappen worden verhelderd. Disbalans in energie-gevers en energievreters worden besproken. In combinatie met beweging en aandacht voor voeding wordt na het creëren van ruimte voor herstel, inzicht verschaft. Als de coachee weer in zijn kracht wordt gewerkt aan opbouw en als laatste stap de verankering om voor de toekomst een duurzaam herstel te waarborgen.

De combinatie van onze online aanpak met fysieke gesprekken maakt onze aanpak uniek. De mensen zijn veel sneller en goedkoper weer aan het werk. Een win-win situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Voorkom Burn-out

 

voorkom burn-out

voorkom burn-out

 

Kijk op onze website voor de programma’s die we aanbieden om burn-out te voorkomen.

stichting-gezondheid-nederland-burn-out

2018-10-19T14:44:36+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie