Catalogus

/Catalogus
Catalogus 2014-04-03T09:02:54+01:00

Catalogus

Gezonde baby

Niets is belangrijker dan dat je baby gezond is. In deze DVD zullen we uitleggen welke voeding gezond is en waarom, en ook zullen we veel van de overige factoren behandelen die zullen leiden tot een gezondere baby.

menopause

Ongeveer één op de 133 mensen in ontwikkelde landen heeft glutenintolerantie. Uit een aantal onderzoeken blijkt echter dat iedereen tenminste een kleine negatieve reactie op gluten vertoont. In wat voor voeding komt gluten voor? Wat kun je wel en niet eten als je intolerant bent? Deze DVD geeft je tips over hoe je hiermee om kunt gaan.

Gezonde huid kaft

Over de hele wereld lijden miljarden mensen aan een huidaandoening, acné of rimpels. Deze intructievideo helpt je op weg om je huid te genezen en verdere aandoeningen te voorkomen. We geven je tips hoe je acné kunt bestrijden en ook voorkomen. We kunnen je ook helpen je rimpels te verminderen.

Gezonde huid kaft

Iedereen wil dat zijn kinderen gezond opgroeien. We zullen hulpmiddelen geven om je kinderen niet gestresst of ziek te laten worden en hoe je hun kunt beschermen tegen de harde buitenwereld. Deze DVD staat vol met tips over hoe je je kind gezond op kunt laten groeien!

Homeopathie

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die gebaseerd is op het principe dat wat iemand ziek maakt hem ook beter kan maken als je een kleinere dosis inneemt. Kan homeopathie je van je problemen af helpen? Deze DVD helpt je om de wereld van de homeopathie te ontdekken!

Hooggevoelig

Hooggevoelige personen kunnen makkelijk afgeleid raken door hun omgeving. Ze zijn vaak verlegen en hebben sociale problemen. Deze DVD gaat in op een aantal manieren waarop je je HSP in bedwang kunt houden. Volg onze trainingscursus en help jezelf om steviger in je schoenen te staan!

Menopauze

De meeste vrouwen bereiken hun menopauze als ze eind veertig of begin vijftig zijn. Deze verandering gaat vrijwel altijd gepaard met problemen en klachten: de meeste vrouwen krijgen last van een aantal klachten van een lange lijst met aandoeningen. Op deze DVD kun je uitvinden hoe je dit ongemak zo veel mogelijk kunt verkleinen.

Mind map

Een ‘mind map’ wordt aangemaakt om informatie uit je hersenen te visualiseren. Meestal staat een enkel woord of een enkele zin centraal, en verbonden daaraan staan de associaties ermee. Het kan onder andere gebruikt worden om problemen op te sporen of je creativiteit te ontplooien. Leer met deze DVD alles over mind mapping en hoe het je kan helpen!

NLP Training

Neuro-linguistic Programming maakt gebruik van taal en speciale technieken om bepaalde verbindingen in je hersenen aan te passen of af te breken en andere verbindingen juist aan te maken. Je kunt het gebruiken om van je angsten of slechte gewoontes af te komen. in deze DVD leggen we uit hoe dit proces plaatsheeft en hoe je jezelf ermee kunt helpen!

omgaan met emoties

Soms kunnen emoties moeilijk zijn om mee om te gaan. Zit je met je gevoelens in de knoop? Weet je niet wat er aan de hand is? Deze DVD biedt je een aantal richtlijnen om je te helpen om te gaan met je emoties om je een rustigere levenshouding te geven.

Opvoedingsvaardigheden

Als ouder is het belangrijkste in je leven dat je je kinderen goed opvoedt, zodat ze zich veilig voelen en leren zelfverzekerd te zijn. Als je hulp of een paar handige tips nodig hebt bij het opvoeden van je kinderen kunnen we je met deze DVD op weg helpen.

Ontzuren

Hoe bestrijd je verzuring? Je lichaam kan verzuren als je zure of zuurvormende voeding tot je neemt. In deze instructie-DVD leggen we uit welke (soorten) voedingsmiddelen zuur of zuurvormend zijn en waarom, en welke voeding je wèl kunt nemen.

 

Basic RGBVoel je je wat slapjes? Vraag je je af of je daar met je voeding wat aan kunt veranderen? Met rawfood voel je je beter! Op deze DVD leggen we uit wat rawfood en superfood zijn en hoe je je hiermee fitter en gezonder gaat voelen.
Basic RGBOrthomoleculaire medicijnen gaan ziektes tegen en houden het lichaam fit en gezond door het te voorzien van de ideale hoeveelheden van alle stoffen die het lichaam nodig heeft. Met deze DVD ga je op pad om te ontdekken wat je lichaam nodig heeft en hoe je de balans optimaal kunt houden
Basic RGBAls je je niet gelukkig voelt in je relatie, moeten jij en je partner stappen ondernemen om hier iets aan te doen. Deze DVD helpt je uit te vinden hoe je je problemen aan kunt pakken. Volg ook onze cursus op de DVD!
Basic RGBSeksualiteit is een heel natuurlijk verschijnsel. Als je je niet gelukkig voelt omtrent je seksualiteit, kijk dan naar deze DVD voor tips hoe je je er beter mee kunt voelen. Deze DVD gaat ook in op SOA’s en staat boordevol tips over hoe je die kunt voorkomen.
Basic RGBDe meeste kinderen gaan door een fase waarin ze stotteren en voor de meeste kinderen gaat deze fase rond hun vijfde ook weer over. Volgens experts stottert ongeveer één procent van de wereldbevolking ouder dan vijf jaar. Met deze DVD kun je uitvinden hoe je je stotteren te lijf kunt gaan!
Basic RGBWil je geen overtollig haar in je kam of borstel vinden? Wil je geen haar uit je doucheputje hoeven halen? Tweederde van alle mannen begint kaal te worden voordat ze 60 jaar oud zijn. op deze DVD gaan we je helpen om haaruitval tegen te gaan en te voorkomen.

 

Basic RGBOngeveer drie procent van de wereldbevolking heeft last van zijn gezondheid als ze te dicht in de buurt zijn van elektromagnetische straling. Ze hebben onder andere last van hoofdpijn en misselijkheid. Op deze DVD leggen we uit hoe je je kunt beschermen tegen straling.
Basic RGBEen fobie is een bepaald type angststoornis: het kenmerkt zich door een buitengewone angst voor een bepaalde situatie, bijvoorbeeld hoogtevrees of bang zijn voor honden. Vijf tot twaalf procent van iedereen wereldwijd lijdt aan een fobie. In deze DVD leggen we uit hoe je beter om kunt gaan met je fobieën.

 

 

Basic RGBKanker is een reeks ziektes die alle gebaseerd zijn op de ongeremde deling van cellen. Er zijn meer dan 200 soorten kanker bekend. 14.1 miljoen volwassenen hadden in 2012 kanker en er waren 8.2 miljoen kankergerelateerde sterfgevallen. In deze DVD helpen we je kanker in bedwang te houden, af te remmen en te voorkomen.
Basic RGBWil je tot rust komen in een druk leven? Voel je je zenuwachtig? Yoga is gebaseerd op het tot rust komen en het laat je zien hoe je op een andere manier naar de wereld om je heen kunt kijken. Op deze DVD helpen we je te ontdekken wat yoga voor je kan doen!
Basic RGBJe kunt meer zelfvertrouwen krijgen! Leer hoe je de zaken in eigen hand kunt nemen. Je kunt ook zelf het initiatief nemen door ons eenvoudige stappenplan in de cursus op deze DVD te volgen.
Basic RGBInfluenza, ofwel griep, verspreidt zich over de wereld in seizoensgebonden epidemieën, waarbij het 3 tot 5 miljoen besmettingen per jaar veroorzaakt en ook 250.000 tot 500.000 sterfgevallen. Met deze DVD en cursus kunnen we je helpen te voorkomen dat jij of je kinderen de griep krijgen.
Basic RGBEen vaccin is een injectie met een dode of verzwakte ziektekiem die je immuunsysteem voorbereidt op die ziektekiem. Zodra de ziektekiem daarna je lichaam binnendringt, zal je immuunsysteem klaarstaan. In deze DVD gaan we in op de beschikbare vaccins.
Basic RGBMedicijnen kunnen je je beter laten voelen of slepende ziektes genezen. Aan de andere kant kan het nemen van medicijnen leiden tot verslaving of misbruik. Op deze DVD helpen we je de voor- en nadelen van medicijnen beter te leren begrijpen.

 

Gezondheid Nederland wil graag de video’s maken samen met partners: specialisten op hun eigen terrein.

Wat doet een content partner?
Voor een nieuwe video levert de content partner teksten en zo nodig screenshots of schermopnames aan aangevuld met een kale Powerpoint of instructieblad waarin de teksten in de video getoond worden. De teksten worden in de studio door een voice-over opgenomen. Stichting Gezondheid Nederland maakt er met ingekocht beeldmateriaal een mooie video van.

Voor een bestaande video geldt hetzelfde, echter dan dient het materiaal geüpdatet te worneden. Het is mogelijk dat meerdere personen of bedrijven een bijdrage leveren aan dezelfde video. We zoeken ook personen die als second opinion willen fungeren. Zodra een tekst klaar is, controleren deze personen de teksten op correctheid en vullen ze aan met goede praktijktips.

Win-winsituatie
De voornaamste motivatie voor deelname moet zijn de bereidheid andere mensen te helpen met hun gezondheid door kennis te delen. Per partner wordt gekeken naar een win-winsituatie. Iedereen die een essentiële bijdrage levert krijgt een vermelding in de video en / of op het hoesje. Tevens krijgt deze de mogelijkheid om de video voor het eigen bedrijf te gebruiken (gedeelde rechten). Video’s worden zowel online als offline verkocht in bijna alle grote winkels

Benader ons ook gerust indien je kennis hebt van een ander onderwerp over gezondheid. Geïnteresseerd? Mail: info@stichtinggezondheidnederland.nl of bel 040-8440000 (Stefan Rooyackers)

Gerelateerde links: