Dieetwijzer, eetgewoontes verandering, SLINC

/, afvallen, Afvaltips, blog, Dieet, dieetprogramma, dieetwijzer, Gezondheid, Overgewicht, SLINC, werkboek/Dieetwijzer, eetgewoontes verandering, SLINC

Dieetwijzer, eetgewoontes verandering, SLINC

SLINC

Wat is het?

Slinc is ontwikkeld om overgewicht te bestrijden, maar ook om mensen een gezonde levensstijl aan te leren. De behandelmethode is een combinatie tussen een voedings- en bewegingsprogramma waarbij begeleiding wordt aangeboden door een coach, trainer, begeleider of voedingsdeskundige.

 

fitness

 

 

 

 

 

Uitleg:

Het Slinc. concept bestaat uit een gezond voedingsprogramma, een aanvulling van voedingssupplementen, beweging en begeleiding. Het helpt mensen af te vallen maar is ook gericht op het behouden van het streefgewicht. De voedingssupplementen gaan een hongergevoel tegen en zorgen voor genoeg energie. Een coach ontwerpt een op de persoon gericht voedingsschema én een beweegschema. Het belangrijke hierbij is de klant een gezond voedingspatroon aanleren. Ook kan er een onderhoudsprogramma aangevraagd worden die ervoor zorgt dat het streefgewicht behouden blijft. Een starter ontvangt een pakket met alle informatie, de eetmomenten, de voedingssupplementen, recepten, tips, wat u wel en niet mag eten tijdens het programma en informatie over het afbouwprogramma.

 afb 8

 

 

 

 

Voor- en nadelen:

Een voordeel aan het Slinc programma is dat het jou aanleert gezond te eten, waardoor het waarschijnlijk ook makkelijker is gezond  eten en bewegen vol te houden ná het dieet. Het gaat echt om het veranderen van je leefstijl. Toch val je snel af, gemiddeld één kg per week. Een ander voordeel is dat een onderdeel van het Slinc programma een beweegprogramma is. Ook hierdoor is de kans groot dat het een gewoonte word om veel te bewegen.

 

fitness time

 

 

 

 

 

 


Een nadeel is dat het eetprogramma niet echt spannend is. Het is echt de basis: brood, vlees of vis, groente, fruit, en aardappelen of rijst of pasta.

Ervaringen & recensies:

Wat zeggen mensen nu over het Slinc afslankprogramma? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Het fijne van Slinc vond ik dat ik gewoon met het gezin mee kon eten, door de extra groente heb ik ook geen honger gehad.”

“Ik heb veel gehad aan de begeleiding, ik begrijp nu wat ik in het verleden fout deed, vaak at ik te weinig of de verkeerde dingen.”

“In het begin moest ik wennen aan de 6 (vaste) eetmomenten per dag. Je moet dit gewoon inplannen. En dit went heel snel. Ik weet nu niet beter.’’

“Ik heb geleerd hoe om te gaan met gezonde voeding. Waar moet je bijv. in de winkel op letten.”

“Ben nu bijna 3 weken met het supplement SLINC begonnen en daarbij aangepast eten, ben nu al bijna 5 kilo kwijt en zonder honger of snoepneigingen.”

“SLINC is superfijn omdat je gewoon gezond eet. Geen shakes of repen of wat dan ook, gewoon lekker gezond eten met veel groenten en fruit!”

“Ik vond Slinc wel een beetje saai. Er mag echt nooit eens een lekker sausje bij een avondmaaltijd. Dus ik vond het wel lastig, maar het werkte wel echt! Nu weer wel af-en-toe dat sausje bij het avondeten en maar 2 kilo weer aangekomen in een jaar dus dat is niet zo erg!”

 

Memo - Block

 

 

 

 

 

 

Een andere vorm van eetgewoontes verandering?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten eetgewoontes veranderingen met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Sonja Bakker
Weight Watchers

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

Related Post

About the Author:

Leave A Comment