Dieetwijzer, Eiwitdiëten, PowerSlim

Dieetwijzer, Eiwitdiëten, PowerSlim

PowerSlim

Wat is het?

Een veelgebruikt eiwitdieet is het PowerSlim programma. Deze heeft als gedachte ‘niet minder eten, maar anders eten’.

 

Fotolia_44134135_Subscription_XXL

Uitleg:

Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PowerSlim eiwitdieet laat je tijdelijk deze brandstoffen uit de voeding weg. Drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Het lichaam moet de vetreserve gaan verbranden. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Je gaat tijdens het PowerSlim eiwitdieet extra veel eiwitten eten. Hierdoor blijft je spiermassa behouden, en blijft je stofwisseling hoog. Daarmee voorkom je het jojo-effect. Power Slim heeft een breed assortiment producenten dat o.a. bestaat uit ontbijten, desserts, avondmaaltijden, lunchmaaltijden, drank- en, soepen, zoete snacks, zoute snacks en repen. Daarnaast kan men bij PowerSlim gebruik maken van een opgeleide coach.

 afb 9

 

 

 

 

 

 

 

Afslanken in fasen

De diëtisten van Power Slim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op:
• Snel afvallen en bereiken van je streefgewicht.
• Leren behouden van het bereikte streefgewicht.

De fasen

Fase 1: snel afvallen

Dit is de strikte fase: in deze fase zal je snel afslanken. Door het weglaten van koolhydraten, komt je lichaam in ketose (vetverbranding). Als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je over naar fase 2.

 

On a diet

 

 

 

 

 

 

Fase 2: bereik je streefgewicht

In de overgangsfase fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Stap voor stap leer je samen met je Power Slim coach een gezond voedingspatroon aan.

slim and light

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fase 3: voorkomen jojo effect

In de stabilisatiefase leer je gezond eten om je nieuwe gewicht te stabiliseren en te behouden. Alleen de tussendoortjes gebruik je nog van Power Slim. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor een langere periode onder begeleiding van je Power Slim coach. Je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven blijf je onder controle bij je Power Slim coach.

Jojo - Diät

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De coach

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim afslankprogramma:
• Naast begeleiding bij het afvallen, leert de Power Slim voedingsdeskundige je hoe je gezond moet eten om je streefgewicht ook te behouden.
• De Power Slim voedingsdeskundige is ook je stok achter de deur en coach die je oppept en je motiveert om vol te houden

Voor- en nadelen:

Een voordeel bij dit dieet is dat je intensieve begeleiding krijgt. Ook besteedt PowerSlim veel aandacht aan de nazorg; je kan ervoor kiezen nog begeleiding te krijgen wanneer je weer normaal gaat eten.

 

shutterstock_040

 

Nadelen bij dit dieet zijn die nadelen die voor elk eiwitdieet gelden: je hebt veel discipline nodig, je mag echt niet zondigen en feestjes en diners vereisen planning.


Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over PowerSlim? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Super makkelijk dieet, producten zijn goed te eten/drinken en het afvallen gaat heel goed.”

“Na de bevalling van mijn zoontje woog ik na 6 weken nog steeds 100 kilo, daar baalde ik ontzettend van. Dus door middel van Powerslim heb ik de knop omgezet en weeg nu weer net zoveel als voor mijn eerste zwangerschap! Het dieet is echt goed te doen en het snelle resultaat werkt super motiverend.“

“Ik vind het wel prijzig maar het is heel goed vol te houden. Ik heb een baan waardoor ik veel onderweg ben, maar ook daar heb ik een weg in gevonden. “

“De eerste dagen vond ik lastig, ik voelde me niet helemaal fit en vond niet alle producten even smaakvol. Wel is het nu goed vol te houden, ik heb geen hongergevoel!”

“Ik vind het goed te doen, alleen sociale aangelegenheden zijn wat lastig. Vandaag een meergranenbroodje met wat sla en tomaat en 40 gram carpaccio erop. Heerlijk.”

“Wel ga je bewuster eten na PowerSlim! Je weet wat je beter wel en niet kan eten. Ook heb ik van mijn begeleider een document gehad met wat je beter wel en niet kan nemen. Super makkelijk!!”

“Geloof me… alles is mogelijk, dat heb ik wel bewezen haha. Serieus, ik had nóóit kunnen bedenken dat ik ooit in maat 38 zou passen. Als ik zoveel kan afvallen kan iedereen het! Het vergt wel veel discipline. “

 

Memo - Block

 

 

Een andere vorm van Eiwitdiëten?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten eiwitdiëten met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Sanaslank
Prodimed
Het Dukan Dieet

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

Related Post

2014-03-27T16:28:48+00:00

About the Author:

Geef een reactie