Dieetwijzer, Eiwitdiëten, Prodimed

Dieetwijzer, Eiwitdiëten, Prodimed

Prodimed

Wat is het?

Prodimed is een eiwitdieet met als doel volwassenen te helpen op een snelle, doeltreffende, duurzame en veilige manier af te slanken.

 afb 11

 

 

 

Uitleg:

Prodimed maakt gebruik van drie fasen:

– De Actieve fase. In deze fase nuttigt een deelnemer verschillende Prodimed maaltijden en producten. Er vindt begeleiding plaats door een voedingsdeskundige. Bij elke stap horen bepaalde richtlijnen die de deelnemer meekrijgt bij aanmelding. Het eerste deel van deze fase is behoorlijk streng en pittig, daarna wordt het wat gematigder.

– De Overgangsfase. Deze fase bereidt de deelnemers voor op de laatste fase, de onderhoudsfase. Er mag steeds normaler gegeten worden, fruit, zuivel en brood worden aan de maaltijden toegevoegd.

– De Onderhoudsfase. Hierin speelt de voedingsdeskundige een grote rol, het betreft het behouden van het streefgewicht. De voedingsdeskundige stelt per deelnemer een persoonlijk onderhoudsprogramma op.

 

Kalender

Voor- en nadelen:

Om voor- en nadelen van dit dieet te bespreken is het noodzakelijk in herhaling te vallen. Veel eiwitdiëten lijken namelijk veel op elkaar. Graag wijzen wij u erop dat u een optie is de eerdergenoemde tip uit te voeren, namelijk alle websites van de verschillende diëten te bekijken en waar het mogelijk is om op een gratis, vrijblijvend intakegesprek te gaan. Zo kunt u de sfeer, aanpak en begeleiding meemaken en zo een beslissing maken.

Voor Prodimed geldt namelijk ook dat een sterk punt de professionele begeleiding is. Nadelen bij dit dieet zijn die nadelen die voor elk eiwitdieet gelden: je hebt veel discipline nodig, je mag echt niet zondigen en feestjes en diners vereisen planning.

 

Lovely couple eating a salad

 

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over Prodimed? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Ik zie diverse mensen in mijn omgeving die (flink) afgevallen zijn met Prodimed en dit na een half jaar redelijk makkelijk vol houden. Dus de belofte van 6-10 kilo per maand is haalbaar!”

“Om in een korte tijd snel te willen afvallen, is dit een uitermate geschikt dieet. Dit betekend wel dat je ook echt even alles aan de kant moet zetten.”

“Duidelijk eetschema de eerste tijd, iets meer werk in de keuken, maar door snel resultaat goed vol te houden.”

‘‘Wat me erg aanspreekt aan dit ‘ dieet’ is dat het opgebouwd is in fasen. Je wordt zo geholpen naar een gezond eetpatroon. Bij eerdere diëten was ik alleen maar bezig met afvallen. Daarna dacht ik weer ‘gewoon’ te kunnen eten. Nooit goed beseft dat gewoon, voor mij niet gewoon is. Hoop nu te leren hoe ik lekker kan eten en gezond kan blijven!’’

“Goed product en begeleiding. Ben zó blij er aan begonnen te zijn.”

“Tot nu toe gaat het perfect, en soms denk ik waarom heb ik dit niet eerder gevonden, maar ja dat is overal mee. Het enige wat ik nog wel eens vergeet is het vele water drinken.”

“Ik vind het een geweldige methode. Werkte direct bij mij. De variatie in het dieet en de toevoeging van groen- te zorgt ervoor dat je echt creatief bezig bent met eten. Iets wat ik niet kende en dus heel leuk vind om te doen. Ik probeer nu zelf op gewicht te blijven omdat ik nog steeds afval vanwege mijn nieuwe eetgedrag. Het kan uiteraard alleen zo blijven als je ook echt anders wilt leven.”

 

Memo - Block

 

Een andere vorm van eiwitdiëten?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten eiwitdiëten met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

PowerSlim
SanaSlank
Het Dukan Dieet

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

Related Post

2014-03-27T17:06:19+00:00

About the Author:

Eén reactie

 1. Milou Kleine 1 november, 2017 om 09:58 - Antwoorden

  Hallo,

  Ik ben Milou. Ik ben 24 jaar en weeg €135kg. Momenteel heb ik veel lichamelijke klachten en lukt zwanger worden ook niet.
  Ik heb als eens prodimed gebruikt toen ik jong was maar had er helaas geen geld genoeg meet voor.

  Nu ben ik volwassen en ga ik over 2 jaar trouwen.
  Mijn vraag is: ik zou heel graag onder jullie naam afvallen (zo’n 50-70 kg) ik zou dan graag reclame voor jullie maken door bijvoorbeeld instagram of bloggen of bloggen. En dat jullie mij dan sponsoren.

  Dit is een leuke optie?

  Hoor heel graag terug van jullie.

  Vriendelijke groeten,
  Milou Kleine

Geef een reactie