Dieetwijzer, Eiwitdiëten, SanaSlank

Dieetwijzer, Eiwitdiëten, SanaSlank

Sanaslank

Wat is het?

Sanaslank is een eiwitdieet met als doelen het verminderen van vetopslag, het verminderen van een hongergevoel, stabilisatie van de bloeddruk en het verlagen van het cholesterolgehalte.

 afb 10

 

 

Uitleg:

Sanaslank werkt met blokken:

 

accounting series - reviewing tax booklet

 

Blok 1: Snel afvallen. In dit blok vallen kandidaten veel af. Er zijn 6 eetmomenten met sanaslank producten. Belangrijk zijn de voedingssupplementen die zijn afgestemd op de sanaslank producten. Ook is het belangrijk minstens 30 minuten per dag te bewegen. Daarnaast wordt van deelnemers verwacht twee keer per dag een portie groente te eten en dat zij veel water drinken. Je gaat over op blok 2 wanneer 2/3 van het streefgewicht is bereikt.

Blok 2: Afvallen. Dit blok wordt ook wel het gematigde blok genoemd. Een deelnemer nuttigt drie keer per dag een sanaslank maaltijd waarbij een stukje mager vlees, vis of een vleesvervangend product gegeten mag worden. Ook hier is het belangrijk te bewegen, voedingssupplementen te nuttigen, water te drinken en groentes te eten. Tijdens het proces wordt aangeraden een sanaslank-coach in te zetten die de deelnemer kan motiveren, deze ontmoet je dan één keer per week. Ook houdt de coach je gewicht, je vetmassa, je vetvrije massa en je vochtpercentage bij. Men stapt over op blok 3 wanneer het gewenste gewicht bereikt is.

Blok 3: Opbouwen. In dit blok mag je langzaamaan weer normaler gaat eten, bijvoorbeeld  volkorenboterhammen. Daarnaast eet je twee keer per dag een sanaslank maaltijd met een stukje mager vlees, vis of een vleesvervangend product. Ook hier is het belangrijk te bewegen, voedings- supplementen te nuttigen, water te drinken en groentes te eten. In deze fase word je ook nog  begeleidt door je coach, die de verschillende meetwaarden blijft bijhouden. De fase duur meestal vier weken, hierna stap je over op blok 4.

Blok 4: Het ‘in balans’ blok. Hier leert de coach de deelnemer om verantwoord en gezond te eten en leven, zodat het gewicht behouden blijft. Ook kan de deelnemer met eventuele problemen terecht bij de coach. Deze fase duurt meestal een jaar, daarna wordt ervan uitgegaan dat de deelnemer zelfstandig op gewicht kan blijven.

 

tax series - group handshake

Voor- en nadelen:

Een voordeel van dit dieet is dat het een erg ruim assortiment kent, maar liefst 225 producten. Zo kan je dus zeer gevarieerd eten.

Two woman choose food in supermarket

Nadelen bij dit dieet zijn die nadelen die voor elk eiwitdieet gelden: je hebt veel discipline nodig, je mag echt niet zondigen en feestjes en diners vereisen planning.

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over Sanaslank? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Geen hongergevoel, energieker, gevarieerde recepten in het boek, goede begeleiding ook via internet.”

“Ik vind het een erg gevarieerd dieet. Je mag behoorlijk veel eten en ook erg lekker. Nadeel is wel de prijs maar daardoor laat je het ook wel om te smokkelen.”

“Ik ben heel tevreden. Geen honger en er zijn meer dan 100 verschillende producten dus het is nooit eentonig. Ik vind het fijn dat mijn eetpatroon is veranderd door deze methode. Daardoor heb ik handvaten om niet weer terug te vallen in het oude patroon van slechte dingen eten en te gaan jojo-en… zoals ik al voorheen wel deed.”

“Het gaat snel, de producten zijn heerlijk je hebt veel energie en geen honger.”

“De meeste producten zijn heerlijk en verzadigend.”

“Ik was er kort heel tevreden mee, want ik viel de eerste weken 5 kilo af. Helaas ging er daarna amper nog iets af, ondanks dat ik met veel pijn en moeite het programma volgde. Na 2,5 maand stop ik ermee!”

“Het gaat snel, de producten zijn heerlijk je hebt veel energie en geen honger.”

Memo - Block


Een andere vorm van eiwitdiëten?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten eiwitdiëten met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

PowerSlim
Prodimed
Het Dukan Dieet

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

Related Post

2014-03-27T17:04:01+00:00

About the Author:

Geef een reactie