Dieetwijzer, Koolhydraatarme Diëten, Dr. Frank

Dieetwijzer, Koolhydraatarme Diëten, Dr. Frank

Dr. Frank

Wat is het? Bright lights at the end the hospital corridor. The concept of l

Dr. Frank is een internist die een dieetmethode heeft ontwikkeld waar hij verschillende boeken over geschreven heeft.

 

Uitleg:

Dr. Frank heeft verschillende boeken geschreven:

– Gezond slank met Dr. Frank.
In dit boek staan veel  verschillende recepten, menu’s en handige tips die zorgen dat iemand snel afvalt. – Gezond slank met Dr. Frank 2 is een vervolg op deel 1, die bedoeld is om mensen te helpen hun gewicht te  behouden. Je kan natuurlijk niet voor altijd heel streng lijnen, dus dit boek staat vol met heerlijke, gezonde  gerechten. Verschil met boek 1: recepten zijn eenvoudiger, er is rekening gehouden met mensen die weinig tijd hebben of hun lunch meenemen naar het werk, de hoeveelheden zijn groter en er is een veel minder strenge koolhydraatbeperking.

afb 14

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor- en nadelen:

Het boek is uitgebreid, het bevat naast recepten motivatietips, bewegingstips, per week een boodschappenlijstje en persoonlijke verhalen. Al deze factoren kunnen erg behulpzaam en motiverend zijn.Marathon, black silhouettes of runners on the sunset

Een nadeel is dat het boek niet gericht is op de lange termijn, op gedragsverandering. Het gaat puur over de drie maanden dat het dieet gevolgd kan worden, er bestaat geen begeleiding voor de periode hierna.

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over het Dr. Frank dieet? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

 

                                                                           *Deze recensies gaan over het eerste boek (deel 1)

“Na 8 weken Dr. Frank ben ik 6 kilo afgevallen en daarmee heb ik mijn streefgewicht bereikt! Ben trots op mezelf. Ik blijf de principes van Dr. Frank volgen, maar ga nu de uitdaging aan om heel langzaam wat meer koolhydraten aan mijn maaltijden toe te voegen. Waarschijnlijk door wat fruit of volkorenpasta te gaan eten.”

“Ik heb vanaf de eerste dag van mijn dieet van Dr. Frank geen minuut echte trek (honger gevoel)gehad. Nu na zeven dagen voel ik mij er nog steeds goed bij. Mijn grote complimenten voor de samenstellers.” “Ik vind het een leuk boek en ook nog van die fijne recepten.”

“Het is een prachtig, overzichtelijk boek met veel informatie en heerlijke recepten. Een nadeel: als je werkt zijn veel lunches niet te maken.”

“Het Dr.Frank dieet is gevarieerd en lekker, ik heb geen hongergevoel.Toch mis ik wel mijn brood en vooral mijn aardappel. Af en toe heb je toch wel trek dan neem ik meestal een tomaat of een glas water.” “Door de recepten is het mogelijk om op een smakelijke manier af te vallen.”

“De recepten in het boek zijn gemakkelijk te maken en je kunt ze aanvullen met bv aardappelen of rijst voor de huisgenoten die niet lijnen. Zo hoef je niet allemaal verschillende potjes te koken.”

People congratulate and holding thumbs up

 

Een andere vorm van Koolhydraatarme Diëten?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten koolhydraatarme diëten met uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Het Montignac Dieet
Atkins Dieet
South Beach Dieet

 

Al deze informatie komt rechtstreeks uit het werkboek afvallen. Deze krijgt u als bonusmateriaal meegeleverd bij de dvd afvallen. Door aankoop van deze dvd haal je niet alleen kennis binnen over afvallen, maar steun je tegelijkertijd de stichting in het maken van nieuwe dvd’s over andere gezondheidsthema’s! De dvd kan je bestellen in onze shop!

Related Post

2014-03-27T12:48:31+00:00

About the Author:

Geef een reactie