Dieetwijzer, maaltijdvervangers, Herbalife

Dieetwijzer, maaltijdvervangers, Herbalife

Herbalife

Wat is het?

Various spices and herbs.

Herbalife is een bedrijf dat producten maakt die gebaseerd zijn op kruiden. De producten zijn verkrijgbaar bij particulieren die deze producten verkopen. Het maakt gebruik van netwerkmarketing, dit betekent dat zelfstandige ondernemers de producten inkopen en deze doorverkopen. Veel van deze distributeurs bieden persoonlijke begeleiding aan.

 

 

 

Uitleg:

Herbalife maakt dus producten maar heeft ook een bepaald concept. Deze is terug te vinden op hun website of een particulier die herbalife producten verkoopt kan hier wat over vertellen. Herbalife adviseert klanten de volgende dingen:

• Als u gewicht wilt verliezen: neem ’s ochtends een shake, ’s middags een shake en ’s avonds een uitgebalanceerde maaltijd. Wanneer u gewicht wilt behouden kunt u ’s ochtends een shake nemen en ’s middags en ’s avonds een gezonde maaltijd. afb 2
• Drink zes tot acht glazen water op een dag                       
• Sla nooit een maaltijd over
• Eet vijf fruit- en groenteporties op een dag
• Sport! Probeer drie maal per week 30 tot 40 minuten te sporten

 

 

 

Een voorbeeld van een dagmenu voor iemand die gewicht wilt verliezen met herbalife ziet er als volgt uit:

 afb 3

Voor- en nadelen:

Een voordeel aan dit dieet is dat het makkelijk is, omdat je eigen baas bent. Het is dus laagdrempelig om mee te beginnen. Een ander voordeel is dat het waarschijnlijk niet snel saai wordt, omdat slechts één of twee maaltijden vervangen worden en omdat er veel variatie is in de shakes.

Stichting-gezondheid-shake2

 

 

 

 

 

 

Een nadeel is dat je bij vloeibare voedingsmiddelen vaak niet dat verzadigde gevoel krijgt wat je hebt wanneer je iets inneemt door te kauwen. Iets anders om in elk geval over na te denken is of het mogelijk is dit voor altijd vol te houden. Het is waarschijnlijk dat er weer wat gewicht aankomt zodra je stopt met de shakes. Dus je moet het blijven doen óf een andere manier vinden om gewicht te behouden. Een nadeel is dat je niet weet of je begeleiding krijgt of niet. Dit is namelijk aan de distributeurs zelf. En als je begeleiding krijgt, is het belangrijk te weten dat deze mensen geen opleiding of cursus hebben gevolgd.

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over Herbalife? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Succes valt of staat met goede begeleiding. Door echt goede persoonlijke adviezen op maat het beste wat me is overkomen. De shakes zijn heerlijk en heel makkelijk te maken en je kunt er oneindig mee variëren. Ze zijn ook heerlijk in groentesappen die je zelf in de blender kunt maken.”

“Op zich een goed product het is wat aan de prijzige kant. Maar wanneer je het omrekent en de maaltijden laat staan valt het ook wel weer mee.”

“Met Herbalife heb ik positieve ervaringen, het is een voedingssupplement dat niet alleen voor afslanken is gemaakt maar ook als ontbijt en voor sporters. Het geeft mij elke dag veel energie, dempt mijn snack behoeftes en snoep behoeftes.”

“Na diverse diëten gevolgd te hebben attendeerde iemand mij op herbalife. Ben er aan begonnen, het had wel zeker baat en viel ook af in een gestaag tempo door de kruidenmelange, het uitgekiende schema en doorzet- tingsvermogen.”

“De voeding geeft met alleen maar natuurlijke ingrediënten zo’n enorme energie boost en na intensief sporten is mijn herstel geweldig. Ik vind het heerlijk licht verteerbaar en het verzadigd prima. Geen snaaitrek geeft heel veel rust.”

“Erg commercieel opgezet, maar vooral bij veel overgewicht helpt het absoluut en is nog gezond ook! Je krijgt zeker meer energie en voelt je beter. Afvallen hiermee gaat, vooral in het begin, best snel. Helaas ben ik iemand die steeds dezelfde shakes gauw zat wordt en dan toch de behoefte krijg om te gaan zondigen, want toch anders dan een ‘gewone’ maaltijd. Dus: het werkt, maar je moet WEL doorzettingsvermogen hebben.”

“Als je Herbalife snapt ga je ook een bewuste keuze maken om het te eten en wat je dan gaat eten. Zelf ben ik begonnen met Herbalife eten omdat niets anders hielp met afslanken. Ik viel in 16 weken probleemloos 15 kilo af. Omdat ik er lichamelijk ook sterker van werd ben ik me er in gaan verdiepen en zag ik hoe sterk de voeding aansluit bij wat je lichaam nodig heeft. Door het vervolgens als sportvoeding te eten kon ik mijn lichamelijke klachten die mij in de WAO hielden beter aan. Inmiddels werk ik weer.”

 

Memo - Block

 

Een ander vorm van Maaltijdvervangers?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten maaltijd vervangers met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Cambridge-dieet
Modifast
Weight Care

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

2014-04-03T15:00:37+00:00

Over de auteur:

Geef een reactie