Dieetwijzer, maaltijdvervangers, Modifast

Dieetwijzer, maaltijdvervangers, Modifast

Modifast

Wat is het?

Modifast is een bedrijf dat maaltijdvervangers maakt. Er zijn verschillende afslankmethodes binnen Modifast, die worden hieronder toegelicht. Modifast is verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en bestelbaar via internet.

 afb 4

 

 


Uitleg:

Modifast kent verschillende afslankmethodes: Modifast Intensive, Modifast Protiplus 3.2.2., Modifast Laboratoires en Modifast Meal.

 

career paths - business choice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modifast intensive. Hier betreft het snel en intensief afslanken. Per dag eet je drie uitgebalanceerde modifast-maaltijden (samen slechts 500 kCal). Tegelijkertijd krijg je alle vitaminen, spoorelementen, mineralen & eiwitten binnen die je nodig hebt. Je telt dus geen calorieën maar neemt alleen  Modifast producten in.

Modifast Protiplus 3.2.2. Het betreft bij deze methode een afwisseling tussen strenge en lichte dagen; hierdoor is het makkelijk vol te houden en het jojo-effect blijft beperkt. Het gaat als volgt: je hebt eerst drie strenge dagen – dan twee lichtere dagen – dan weer twee lichte dagen (in het weekend).

Modifast Laboratoires. Deze methode betreft medische hulpmiddelen. Het bestaat uit voedings- supplementen die helpen doelgericht te werken aan specifieke probleemgebieden van je lichaam. 

Modifast Snack&Meal. Deze methode betreft een ruim assortiment smakelijke, maaltijd- vervangende producten bestaande uit voedzame repen, drinkmaaltijden en snacks. Vaak wordt deze methode ingezet om gewicht te behouden op een gezonde en verantwoorde manier.

Voor- en nadelen:

Een voordeel van Modifast is dat het erg laagdrempelig is omdat de producten bij drogisterijen verkrijgbaar zijn; je kan het makkelijk een keer gewoon proberen. Ook is het een voordeel dat er een lijn producten bestaat die je regelmatig kan nuttigen om gewicht te behouden. Ook heb je keuze uit verschillende methodes waardoor de kans groter is dat je iets vind wat bij jou past.

 

businessman jumping

Een nadeel is dat je geen persoonlijke begeleiding hebt waardoor het waarschijnlijk moeilijk is om vol te houden.

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over Modifast? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Ben nog bezig…maar mis het gewone eten wel heel erg , verder is het goed te doen , geen hongergevoel, ‘s avonds wel moe en soms hoofdpijn..denk door de afvalstoffen die me lichaam nu verlaten , ik drink er veel water bij,tot nu toe tevreden.”

“Hele programma gevolgd eerst drie vervangers daarna twee toen 1. In het begin vlogen de kilo’s eraf daarna wat geleidelijker maar ze zijn er nu (half jaar later) nog steeds af gebleven! Enige nadeel vind ik het beperkte assortiment.”

“Het is een heel simpel dieet. Je hoeft niet op je voeding te letten. 3x per dag een shake, HEERLIJK!”

“Voelde met er niet goed bij. De eerste paar weken viel ik 5 kilo af, maar daarna kwamen er weer 3 bij. Daarbij komt dat ik er heel licht van in mijn hoofd werd en constant aan eten dacht, meer dan normaal.”

“Werkt prima de kilo’s vliegen eraf!”

“Eerste fase 6 weken volgehouden, ook zonder wijntje, met 13 kg afvalresultaat! Daarna enkele weken 2 shakes + 1 warme maaltijd, niets afgevallen, niets aangekomen Daarna enkele weken alles gegeten en niet aangekomen. Toen weer 3 weken intensief, 4 kg eraf, wel een elke dag een wijntje gedronken. Vervolgens enkele weken weer gewoon gegeten, 1 kg erbij tijdens de feestdagen. Toen weer intensief voor het eind resultaat van 18 kg. Shakes zijn goed te doen. Muesli was vies, dus pudding heb ik maar niet geprobeerd.”

“Supermethode!! Ik heb eindelijk ‘mijn dieet’ gevonden!!”

 

Memo - Block

 

Een andere vorm van Maaltijdvervangers?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten maaltijd vervangers met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Cambridge-dieet
Herbalife
Weight Care

Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

2014-04-03T15:02:33+00:00

Over de auteur:

Geef een reactie