Dieetwijzer, Maaltijdvervangers, Weight Care

Dieetwijzer, Maaltijdvervangers, Weight Care

Weight Care

Wat is het?

Weight Care is een dieet dat gebruik maakt van maaltijdvervangers en caloriearme snacks. De producten zijn te koop in de meeste drogisterijen en sommige apotheken.

 afb 5

 

 

 

 

Uitleg:

Weight Care staat bekend om hun ABC plan. Je doorloopt de drie fases om gewicht te verliezen. Ook kan je ervoor kiezen één van de fases te volgen.

 

Kalender

 

 

 

 

 

 

 


A.
Zorgt voor snel afvallen. Je vervangt alle maaltijen door een weightcare maaltijd en je mag één weightcare tussendoortjes. Belangrijk is om elke dag twee stuks fruit, een portie rauwkost, een kop bouillon en minstens 1.5 liter vocht binnen te krijgen. Weight Care raadt aan deze fase drie weken vol te houden, maar als je het te streng of moeilijk vind begin dan met stap B. Het gaat dan wel wat langzamer. Een andere manier is het Weight Care 5 Dagen Dieet. Je hebt keuze uit het Weight Care 5 Dagen Dieet Intensief (580 kCal) of Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe (830 kCal). Dit zijn pakketten die je zo kunt kopen zodat je meteen alles in huis hebt.

B. Zorgt voor bewust afvallen. Je vervangt ontbijt en lunch door een Weight Care Maaltijd en daarnaast zorg je zelf voor een lichte maaltijd. Je hebt de keuze uit Weight Care Maaltijden zoals  maaltijdshake, maaltijdreep, drinkmaaltijd, maaltijdmuesli en maaltijdpudding. Ook mag je elke dag nog twee tussendoortjes eten zoals fruit of een Weight Care tussendoortje. Je kan deze fase zo lang doen als je wilt. Als je toch sneller gewicht wilt verliezen, kan je na één week fase B weer overstappen op fase A.

C. Zorgt voor calorie controle (gewichtsbehoud). Deze fase betreft een nieuwe gewoonte waardoor je volgens Weight Care op je gewicht kunt blijven. Het gaat als volgt: neem elke maandag een Weight Care maandag. Die dag vervang je ontbijt en lunch door een Weight Care maaltijd en ’s avonds eet je een verantwoorde maaltijd.  Dit kan je dus doen zolang als je wilt.

Voor- en nadelen:

Een voordeel aan Weight Care is dat je zelf kan bepalen in welk tempo je het volgt. Wil je snel veel afvallen, kan je fase A kiezen. Maar als je deze te zwaar vind kan je fase B kiezen. Ook kan je deze twee fases afwisselen. Je hebt dus de keuze hoe je het precies aanpakt. Ook zijn er op de websites recepten te vinden die je kan klaarmaken als verantwoorde avondmaaltijd, je hoeft dus niet zelf uit te zoeken wat nu precies een gezonde avondmaaltijd is, Weight Care heeft recepten en tips.

shutterstock_021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een nadeel is dat er geen persoonlijke begeleiding wordt aangeboden. Je kan wel bellen en
e-mailen met coaches maar het kan zijn dat dit niet voldoende is.

Ervaringen & Recensies:

Wat zeggen mensen nu over Weight Care? Hieronder vind je een aantal recensies die willekeurig van het internet gehaald zijn. Zo krijgt u hopelijk een beeld van hoe mensen dit dieet hebben ervaren.

“Ik vind het een dieet dat makkelijk vol te houden is en dat je er geen honger bij hebt,vooral die maaltijdrepen vind ik super. Heb ook die mini kuur geprobeerd maar vond daar maaltijden in zitten die ik niet lekker vond en ben toen terug gegaan naar de shakes en de repen.”

“Ik ben zeer tevreden hierover. Ik lust bijna alles wat in het pakket zit, doe Plan A, ook het avondeten vind ik wonderbaarlijk goed te eten. Had ik niet verwacht. Ik hou alleen niet van de bosvruchtenshake, heb liever de vanille. Denk dat ik hierna doorga met de shake en de lunchreep. Jammer dat de omelet niet los verkrijgbaar is.”

“Ik ben er erg tevreden over, betaalbaar en lekker. De reepjes smaken heerlijk, en ook de shakes zijn prima te drinken.”

“De soep vind ik erg vies! Verder is alles wel lekker, alleen honger hou je wel beetje ondanks veel water drinken. Ben met stap A begonnen ondertussen al naar B gegaan, dan kan ik salades eten. Het lukt goed maar motivatie zakt een beetje weg. Maar we gaan door!”

“Het is goed te doen. Geen honger. Je krijgt alles binnen om gezonder te leven… ik vind het een uitkomst voor mensen die de knop niet kunnen omzetten en niet weten hoe ze moeten afvallen. Je weet wat je mag en moet hebben. Prima toch!!!”

“Het is duidelijk wat je mag, en dat is het. Je komt dus ook niet in de verleiding om extra te nemen, want dat is er niet.”

“Ik heb me er 1,5 week echt streng aan gehouden en heel wat lekkernijen laten staan, maar vond het resultaat toch een beetje teleurstellend.”

“Al diverse methoden geprobeerd. Eindelijk een dieet waar ik me goed bij voel. Discipline is wel vereist!”

 

Memo - Block

 

Een ander vorm van Maaltijdvervangers?
Hieronder volgt een overzicht van de meest bekende en meest gebruikte soorten maaltijd vervangers met een uitleg, recensies en nog wat specifieke voor- en nadelen.
Klik op een van de onderstaande programma’s voor een verder uitleg.

Cambridge-dieet
Herbalife
Modifast


Deze informatie van het dieetprogramma is tot stand gekomen door onze werkboek. Werkboeken zijn verkrijgbaar wanneer u een aankoop doet op onze site. Bij een aankoop van een van onze gezondheid Dvd’s ontvangt u de werkboek als bonusmateriaal.
Bestel uw Dvd afvallen dus nu in onze webshop en daarbij helpt u niet uzelf maar tegelijkertijd ook heel Nederland. Bedankt voor uw bijdrage!

 

2014-04-03T15:04:51+00:00

Over de auteur:

Geef een reactie