Dietisten

/Dietisten
Dietisten 2018-10-22T14:39:27+00:00

Samenwerking Dietisten en Stichting Gezondheid Nederland

Dietisten en Stichting Gezondheid willen beiden zorgen dat mensen met klachten weer snel gezond worden.

Dietisten doen dit met hun persoonlijk advies. De Stichting doet dit met online trainingen die voor iedereen hetzelfde zijn. Deze trainingen zijn er op gericht dat mensen gezonder gaan leven.
Een klant heeft recht op het beste van beide: online basistrainingen en persoonlijkadvies en begeleiding.
Vanaf nu kan dit. Jij kunt als dietist je klanten een voucher geven waarmee deze KOSTELOOS toegang krijgt tot een serie online trainingen.

Concreet:

1. Je krijgt een digitale voucher met jouw bedrijfsnaam en logo die je aan al je klanten kunt geven. Hiermee kunnen ze kosteloos toegang krijgen tot de online trainingen. Het overzicht vindt je hieronder.
  2. Wij plaatsen onderaan onze trainingen over voeding een knop “Ik wil graag contact met een dietist”. Jouw gegevens komen in dat overzicht terecht.
  3. Kosten. Je betaalt jaarlijks 199 euro (en 99 voor per praktijk wanneer je meerdere vestigingen hebt).

Overzicht van de trainingen die al jullie klanten kosteloos mogen gebruiken.

(NB: je bent vrij om deze lijst aan te passen)

Alle 10 training uit de serie Voeding Expert (ter waarde van 399 euro per klant)

Alle trainingen uit de serie “Gelukkiger Leven”