E-Vitaliteitscoach

/E-Vitaliteitscoach
E-Vitaliteitscoach 2019-01-21T15:10:18+01:00

Ik zoek hulp met mijn gezondheid

Zit je niet lekker in je vel? Wil je afvallen, maar lukt het niet goed? Heb jij hulp nodig om te stoppen met roken? Heb jij het te druk en ondervind je stress?

Dit zijn allemaal vragen waar de E-vitaliteitscoach je mee kan helpen.

Een vitaliteitscoach werkt op basis van een zogenaamd vitaliteitsplan en heeft een integrale aanpak. Daarbij wordt dus niet alleen naar de fysieke aspecten in je leven gekeken als voeding, bewegen en bijtijds herstellen. Een vitaliteitscoach besteedt eveneens aandacht aan de onderste drie bouwstenen van de vitaliteitspiramide, namelijk: positieve gedachten, ondersteunende relaties en zinvol leven. Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom, een vitaliteitscoach begeleidt, motiveert en enthousiasmeert je om je zowel lichamelijk vitaal te voelen als geestelijk gezond en fit. Ofwel: zorgt dat je fysiek, geestelijk en maatschappelijk welbevinden ervaart en beter in staat bent die balans te managen.

Een E-vitaliteitscoach geeft je online ondersteuning.

vitaliteitscoach

Voordelen

Je kunt met al je vragen naar een psycholoog, lifestylecoach of diëtist. Deze kunnen je prima helpen. Het nadeel is dat deze vrij duur zijn (70 – 100 euro per uur) en jij veel reistijd en -kosten kwijt bent. Het alternatief is dat jij via video-oproepen contact kunt leggen met een voor jouw geschikte vitaliteitscoach. Deze kan je helpen. Je mag haar contacteren zo vaak je wilt. Dit alles krijg je voor een vast bedrag per maand.

Daarnaast krijg je toegang tot alle (circa 140) online gezondheidstrainingen van Stichting Gezondheid.

Voor de complete lijst kijk op: https://www.stichtinggezondheid.nl/#trainingen

Gezondheidscheck / Preventief Medisch Onderzoek (PMO)

Een E-vitaliteitscoach traject kan vooraf gegaan worden door een persoonlijke gezondheidscheck, ook vaak in de zakelijke wereld een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) genoemd.

Hierin wordt je lichaam door middel van slimme apparatuur gecheckt op 250 essentiële punten. Tevens vindt er een intakegesprek plaats.

Kijk op: https://stichtinggezondheid.nl/scan/  voor meer informatie.

De E-vitaliteitscoach

• Optimale voeding
  • Voldoende beweging
  • Regelmatige herstelmomenten
  • Positief denken
  • Ondersteunende relaties

Prijzen E-vitaliteitscoach

Interesse? Neem contact op met info@stichtinggezondheid.nl

PAKKET 1

39Prijs per maand
  • 3 maanden support

Alle online gezondheidstrainingen

€10 BOL cadeaubon (welkom)

Geen gezondheidscheck of PMO

€300 te betalen

PAKKET 2

69Prijs per maand
  • 6 maanden support

Alle online gezondheidstrainingen

€25 BOL cadeaubon (welkom)

50% korting op gezondheidscheck of PMO

€420 te betalen

PAKKET 3

99Prijs per maand
  • 12 maanden support

Alle online gezondheidstrainingen

€50 BOL cadeaubon (welkom)

Gezondheidscheck of PMO

€480 te betalen

Bedrijf?

Pakket 3 is voor de bedrijven. Zorg dat je medewerkers gezond blijven!! Dit is een uniek vitaliteitsprogramma dat alleen in Nederland door Stichting Gezondheid Nederland wordt aangeboden.