Gelukkig en zelfverzekerd voelen in het leven.

Afvallen? Veel vrouwen willen dolgraag afvallen om zich prettiger te voelen. Gewicht heeft namelijk een grote invloed op hoe gelukkig een vrouw zich in het leven voelt. Vrouwen met een mooi figuur voelen zich veel gelukkiger in het leven. Vrouwen met overgewicht voelen zich veel minder gelukkig in het leven. Veel van deze vrouwen willen daarom dolgraag afvallen om prettiger door het leven te gaan. Dit blijkt uit een recent onderzoek in Engeland onder 3000 vrouwen.

Maatje 42 is voor veel vrouwen het ideale gewicht
Vooral vrouwen met maatje 42, die zich minder genoodzaakt voelen om te gaan afvallen, zijn het meest tevreden in het leven. 25% van deze vrouwen zegt zelfs zeer tevreden te zijn met hun gewicht. 50% van deze vrouwen vindt dat hun slank figuur positieve invloed heeft op hun carrière. Meer dan 30% van deze vrouwen is vanwege hun gewicht ook zeer tevreden over hun seksleven.

Vrouwen met maatje 40
Veel vrouwen met maatje 40 zijn vooral gelukkig met de vriendschappen in het leven. Veel vrouwen met maatje 40 voelen zich minder genoodzaakt te gaan afvallen.  Bijna de helft van deze vrouwen is daarom ook erg tevreden met hun carrière.

Vrouwen met maatje 50 of meer
Veel vrouwen met maatje 50 of meer willen graag onmiddellijk snel afvallen. Zij zijn minder gelukkig in het leven en willen daar graag verandering in brengen. Helaas is afvallen niet zo gemakkelijk, dus kampen veel van deze vrouwen nog met overgewicht en ongelukkigheid in het leven.

Author: Stefan Rooyackers

Dit bericht is geplaatst in Afvaltips, Algemeen, blog, Dieet, News, Tipvandedag. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *