Gezocht vrijwilliger of stagiaire: organisatie sturing

/Gezocht vrijwilliger of stagiaire: organisatie sturing
Gezocht vrijwilliger of stagiaire: organisatie sturing 2015-11-03T16:19:54+01:00
Gezocht vrijwilliger of stagiaire organisatie sturing

Gezocht vrijwilliger of stagiaire organisatie sturing

Functieomschrijving

Wij zoeken een student of vrijwilliger die op zoek is naar een meeloopstage/ vrijwilligerswerk.
Stichting Gezondheid Nederland ontwikkelt trainingsboeken/ebooks en –video’s over verschillende gezondheidsonderwerpen. Aan jou de taak om te fungeren als aanspreekpunt, taken te coördineren en controleren, overzicht te houden en mee te denken met de organisatie.

In overleg bepalen we het aantal uren en de invulling van je stage/ vrijwillige bijdrage.
Functie-eisen

  • Je volgt een HBO opleiding en bent op zoek naar een meeloopstage
  • Je volgt een opleiding richting: HRM, Bedrijfskunde of management.
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kan prima zelfstandig werken
  • Je bent gemotiveerd en enthousiast om een bijdrage te leveren aan Stichting Gezondheid
  • Eigen initiatief wordt gewaardeerd!

Bedrijfsprofiel

 Wie zijn wij?

Om goed te kunnen zorgen voor jezelf, je partner en je kinderen is het belangrijk dat je betrouwbare en goede informatie krijgt. Hiervoor ben je bij Stichting Gezondheid Nederland aan het juiste adres.

Wij helpen je deze informatie te verkrijgen, voornamelijk door het maken van trainingsvideo’s met zelfhulpprogramma’s. Hiermee kan jij op een kostenvriendelijke manier werken aan jouw gezondheid en de gezondheid van je gezin. De video’s komen tot stand met ervaringsdeskundigen en experts, en zijn laagdrempelig om te volgen.
Hoe doen wij dit?

Stichting Gezondheid Nederland draait op vrijwilligers. Er staat niemand op de loonlijst. Er worden kosten gemaakt voor de vervaardiging, productie en distributie van de video’s. Deze kosten vangen we op met donaties en opbrengsten uit de verkoop van video’s. De experts werken kosteloos mee. We zetten onze ambassadeurs in om de video’s  te promoten.

 

Wat bieden wij?
Een leuke leer- werkomgeving om ervaring op te doen. Je wordt goed begeleid en werkt aan je cv, je naam wordt namelijk altijd vermeld bij je werk. Ook doe je kennis op over allerlei gezondheidsonderwerpen.

Heb je interesse?

Heb je interesse om voor Stichting Gezondheid Nederland aan de slag te gaan dan ontvangen wij graag je motivatiebrief + cv naar emailadres info@stichtinggezondheid.nl. Als je beschikt over een portfolio stuur deze dan mee!