stichting-gezondheid-Gezond-bedrijfsrestaurant-workshop

Onze ervaren & onafhankelijke diëtisten lichten uw bedrijfsrestaurant of kantine door en geven praktische aanbevelingen voor een gezond, gebalanceerd, gevarieerd en smaakvol voedselaanbod.

De deskundige Stichting Gezondheid bedrijfsdiëtiste inventariseert wat u op dit moment aanbiedt in uw bedrijfsrestaurant, kantine, koffiecorner en drank- en snackautomaten. Daarna worden de producten beoordeeld naar:

  • Voedingswaarden;
  • Diversiteit;
  • Balans van ‘voorkeursproducten’ en ‘uitzonderingsproducten’;
  • Geschiktheid voor uw personeel.

Vervolgens ontvangt u een overzichtelijk rapport met praktische aanbevelingen voor de optimalisering van het voedselaanbod.

De voedingsdeskundige helpt de verantwoordelijke kok, cateraar en inkoper bij het stap voor stap implementeren van veranderingen. Waaronder ook het wegnemen van vooroordelen en doorbreken van gewoontes. Met uiteindelijk als doel: een gezond bedrijfsrestaurant, met méér variatie en méér gezonde keuze.

Bij de implementatie die leidt tot een gezond bedrijfsrestaurant wordt er rekening gehouden met:

  • Behoeftes en wensen van uw personeel;
  • Geschiktheid voor uw bedrijf;
  • Mogelijkheden en beperkingen van uw leveranciers en uw logistieke situatie;