stichting-gezondheid-Gezond-koken-voor-bedrijfscatering-workshop

Deze op maat gemaakte training Gezond koken voor bedrijfscatering is speciaal voor culinaire professionals zoals koks, cateraars en kantine­personeel – dé ambassadeurs van gezond eten binnen uw organisatie.

In het theoretische gedeelte van deze training verrijkt de Stichting Gezondheid voedings­deskundige de kennis over gezonde voeding van alle deelnemers. Onder leiding van een Stichting Gezondheid docentkok gaan deelnemers vervolgens de keuken in. Zo kunnen ze hun opgedane kennis meteen in de praktijk uitvoeren.

Tijdens deze praktische en inspirerende training voor culinaire professionals is er aandacht voor:

  • het verdiepen van hun eigen vakkennis, zoals voedingswaarden, caloriebeperking, voorkeurproducten, vetarme bereidingswijzen, veilig bewaren etc.,
  • hoe koks, cateraars en kantinepersoneel kunnen omgaan met vooroordelen en weerstanden van hun klanten (lees: de werknemers die gebruik maken van het bedrijfsrestaurant),
  • hoe ze hun klanten kunnen motiveren om bewust te kiezen voor gezond eten,
  • creatief zijn met gezonde ingrediënten,
  • aantrekkelijk presenteren van gezonde maaltijden.