Gun jezelf het beste!

/, Algemeen, blog, Sport, Voeding nieuws/Gun jezelf het beste!

We hebben het tegenwoordig erg druk en moeten heel veel. We rennen in het rond om voor alles en iedereen te zorgen maar gaan daarin vaak aan onszelf voorbij.

Momentjes voor jezelf worden vaak genomen in combinatie met eten. Een lekkere reep mee pakken uit de supermarkt, aan het eind van de dag op de bank met een zak chips. Even niet in de keuken willen staan en daardoor wat eten afhalen, want dat verdienen we toch.

We verdienen het wel, maar wat doe je eigenlijk als je jezelf zo beloont. Het smaakt wel goed maar je wordt er dikker van en het brengt veel complicaties met zich mee. Daarnaast kan je na het snoepen met een schuldgevoel zitten, daar wordt je ook niet vrolijk van.

Wat nu zo leuk is bij mijn cliënten (die fantastisch afslanken) dat ze andere manieren vinden om eens iets voor zichzelf te doen. Na een aantal gesprekken hoor ik ineens heel andere dingen.

Eerst had ik geen tijd om te sporten, nu maak ik er tijd voor, want dat verdien ik toch?

Ik vervang een koekje door een stuk fruit, en ik voel me daardoor zo goed.

Ik leef en eet bewust want ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen.

Natuurlijk zijn we het waard om goed voor onszelf te zorgen, om fit te zijn en om lekker in je vel te zitten. Als je op zo’n manier voor jezelf zorgt is dat veel beter, je voelt je goed en energiek. Je mag trots op jezelf zijn omdat je de controle weer in handen hebt.

Gun jezelf dus iets goeds, zoek hulp om op een verantwoorde manier af te slanken. Neem die paar uurtjes in de week om iets aan beweging te doen.

Met een klein duwtje in de goede richting kan je zo veel meer uit het leven halen en weer echt gelukkig zijn.

Zulke veranderingen maken mij als gewichtsconsulent heel blij!

Hier komen de mensen voor en hier doe ik het voor!

Groetjes,

Judith Poot


2013-11-18T13:29:07+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie