Health & Happiness

//Health & Happiness

Health & Happiness

Graag wil mezelf even voorstellen. Hoewel ik geen ‘nieuwkomer’ ben – ik reis al jaren met lezingen en workshops van Nederland naar België, Duitsland, tot en met diep in de Balkan, waaronder Kroatië en Bosnië‐Herzegovina – ben ik voor veel mensen, instellingen en bedrijven vaak wel een nieuwe inspiratiebron.
Laat ik bij het begin beginnen: Als heldervoelend en helderwetend jongetje was ik op jonge leeftijd al druk bezig met energieën vanuit het Licht, de Bron. Ik noemde dat als klein ventje al mijn vriendjes. Na een vroege identiteitscrisis in de pubertijd stond ik tegen de deur van het leven te duwen, totdat ik erachter kwam dat deze deur zich naar binnen opende. Ik kreeg in januari 2014 de diagnose ‘Non Hodgkin lymfoom’ (lymfeklierkanker) en wist binnen twee maanden te genezen door ‘NIET’ tegen deze ziekte te vechten! Genezen kan namelijk sneller door bewustzijn, acceptatie en meer.

“Het mooiste dat je voor een ander kunt doen is niet alleen je rijkdom, geluk en wijsheid delen, maar aan hen te openbaren hoe zij hun eigen rijkdom, geluk en wijsheid kunnen vergaren…”

Behalve de bovenstaande uitdaging op het gebied van mijn gezondheid heb ik in mijn leven nog tal van andere uitdagingen gekend; Neem een echtscheiding, waarbij ik 3,5 geen contact met mijn eigen dochter kon en mocht hebben. Of neem een faillissement, zowel zakelijk als privé.

Het bleken allemaal situaties die een behoorlijke aanslag doen op onze leefsituatie en blijken allemaal van invloed te zijn op het persoonlijk geluk en welzijn van de mens. Iedere ziekte, kwaal of fysiek ongemak heeft te allen tijden namelijk een onderliggende oorzaak op emotioneel, mentaal of soms zelfs spiritueel/karmisch gebied.

“Als je verandering wilt zien, zul je de verandering moeten zijn.”

Wat heb ik te bieden?

1. Lezing: Health & Happiness

Subtitel: ‐Keuzes die we zelf maken‐
Gebaseerd op het gelijknamige boek
‘Health & Happiness’
ISBN: 978 90 822633 05

801079_77621942

Wist je dat jij zelf ook de schepper van je eigen leven bent? …Misschien (nog) niet bewust, maar alles wat je tot nu hebt mee gemaakt, van je eerste speelgoed, je brommer, je huis, en alle omstandigheden van gezondheid tot geluk, heb je zelf gecreëerd. Iedere aangeboden actie in je leven daagt je uit tot een reactie, waarbij het lagere zelf van de mens doorgaans zal kiezen voor een ‘strijd’ (we zien de lessen als een probleem), hetgeen weer van invloed is op de kwaliteit van ons leven.
De titel en subtitel verraden al wat meer over de inhoud. Een ziekte of situatie in je leven komt nooit toevallig, maar is gelegen in de keuzes die wij zelf maken. Het is dus een kwestie van ‘bewust leven’, in plaats van geconditioneerd denken in een maatschappij waar van alles van je wordt verwacht. De lezing is een ‘tipje van de sluier’, omdat Universele wetten, natuurwetten en de leerprocessen simpelweg niet zijn aan te leren in een lezing van ruim 2x 60 minuten. Veelal is de lezing wel vaak het eerste wat men wenst. Men is nieuwsgierig en wil toch niet teveel geld uitgeven. Vreemd, want als ik mensen vraag wat ze echt belangrijk vinden in het leven, dan staat geluk en gezondheid op de eerste plaats.

 

Businessman with arms up

2. Cursus BE YOU Life Changing / Health & Happiness
Subtitel: ‐Verander de wereld in jezelf en leef je eigen werkelijkheid‐

In deze levensveranderende cursus wordt doorgaans gewerkt met persoonlijke levensthema’s, zodat er veel ruimte en aandacht is voor jouw persoonlijk situatie en de vragen;

1: Wat zou je willen veranderen aan je persoonlijke situatie?
2: Met welk thema ‘worstel’ je nu in je eigen leven?
3: Wat zou je willen veranderen in de wereld om je heen?

Het leven is een spiegel. De maatschappij en de mensen om je heen zullen jouw ‘daden, woorden en gedrag’ terug zenden volgens die ene Universele wet waarin wordt gesteld dat we allemaal verbonden zijn!
Kortom: Jij zelf hoeft niet te veranderen (zelfacceptatie is stap 1), want als je zelf zou willen veranderen zou je dus niet tevreden zijn met jezelf! Nee, we veranderen onze woorden, daden, gedrag, gedachten, zodat ze in lijn staan met de trilling van het Universum, Al dat IS!
Jij verdient toch ook een gezond, gelukkig, liefdevol en harmonieus leven?
Dit is een pragmatische training van één dag, bedoeld voor heling, genezing en een gezond, gelukkig leven van jezelf, waarin we nog dieper zullen ingaan op de materie van de universele wetten, natuurwetten en we behandelen hierin jouw persoonlijke situaties van het huidige moment.

Daarna leef je jouw leven: Je bent in staat om je dromen om te zetten in realistische doelen en je bent klaar voor je eigen missie.
Na jaren van zoeken naar antwoorden op de grote vragen in het leven vond ik stukjes van de puzzel van het leven en het bracht mij in staat om ze samen te zetten. Ik wil deze levensveranderende informatie ook graag met jou delen. Het zal je helpen om te zien hoe deze wetten van het universum zijn, net zo echt als de wetten van de fysica en hoe ze van toepassing op jouw leven, de gehele maatschappij en de Mensheid. Door het begrijpen van deze set‐up kan jij een bewuste schepper van je eigen leven zijn.

Wil jij ook ‐ net als ik ‐ een leven dat 180 graden is gedraaid?
Transformeren vanuit angst, pijn, verdriet, boosheid en jaloezie en een gevoel van
afgescheidenheid… naar Liefde, Licht, Harmonie, Balans, Vreedzaamheid en Eenheid in jezelf en de wereld om je heen? Overweeg dan of je na het lezen van deze informatie nog dieper op de materie van de Universele Wetten wilt ingaan tijdens een Life Changing Cursus; Health & Happiness

Contact
Neem gerust contact op voor vragen of suggesties
Stefan@stichtinggezondheid.nl of 040-8440000

2016-03-03T11:01:17+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie