Healthy Meal Deal

//Healthy Meal Deal
stichting-gezondheid-happy-meal-deal-workshop

De Healthy meal Deal ® is een uiterst eenvoudig en doeltreffend hulpmiddel om in te zetten in uw bedrijfsrestaurant. Het gezonde voordeelmenu motiveert uw werknemers tot het maken van een bewuste & gezonde keuze voor de lunch.

Het dagelijks afwisselende gezonde menu biedt uw werknemers een lekkere, complete en perfect gebalanceerde lunchmaaltijd aan, tegen een voordelige prijs.

  1. Healthy: alle items voldoen aan de criteria van ‘Ik kies bewust’ en bevatten nooit teveel (verzadigd) vet, toegevoegd suiker, zout en calorieën. Daarnaast bevatten de items altijd voldoende vitamines, mineralen en vezels.
  2. Meal: alle items samen vormen een volwaardige lunch. Dat wil zeggen dat het alle voedingsstoffen en voldoende energie bevat om gezond op gewicht te blijven.
  3. Deal: het gezonde voordeelmenu kent een financiële stimulans vanuit de werkgever gefaciliteerd, zodat het voor werknemers aantrekkelijk wordt om voor gezond & lekker te kiezen.

Voordelen voor werkgever en cateraar

  • Eenvoudig: een helder systeem, speciaal ontwikkeld voor uw interne of externe cateraar. Op basis van een beslisboom stellen cateringmede-werkers dagelijks een nieuwe deal samen.
  • Weinig investering: uw restaurant hoeft niet verbouwd te worden. Stichting Gezondheid levert tools, kennis en communicatiemiddelen om de Healthy Meal Deal te introduceren.
  • Afwisseling: bestaande recepten worden telkens weer verrassend anders gecombineerd – dat maakt de gezonde lunch elke dag aantrekkelijk.
  • Professionele begeleiding: de Stichting Gezondheid diëtiste helpt u en uw catering-medewerkers bij de introductie en het dagelijkse toepassen van de Healthy Meal Deal.
2018-10-17T19:18:43+00:00