Het herstellen van de balans met Qi Magneet Speel Therapie

/, blog, Geen categorie/Het herstellen van de balans met Qi Magneet Speel Therapie

Je hoeft geen wetenschappelijke expert te zijn om te weten dat wanneer je niet in balans bent, dat in onze staat van hoedanigheid alles elke dag van mislukkingen tot grote catastrofen leidt.

tired at work

Per ongeluk zou het verstoren van je wandel candans je een misstap kunnen bezorgen waardoor je zou kunnen vallen en jezelf zou kunnen bezeren.

Als de temperatuur verschillen vertoont tussen de lucht boven je en de zeespiegel aanzienlijk stijgt, vormen zich tropische cyclonen en die laten op hun weg rommel achter.

De competitieve supermachten die ervoor kiezen hun eigen invloedssfeer uit te breiden en hun tegenstanders uit te schakelen verstoren de staat van wereldse zaken en zetten aan tot internationale conflicten en oorlogen.

Balans bereiken is een rudimentair doel in ons dagelijks leven juist omdat het onvermogen om balans resultaten te bereiken ontaardt in een reeks gevolgen die verstoringen en stevige schade aan ons dagelijks leven zouden kunnen aanbrengen.

Zelfs onze lichamen borgen bewijs dat chemische onevenwichtigheden onze lichaamsfuncties in gevaar zouden kunnen brengen. Op het mobiele niveau resulteert een onevenwichtigheid tussen de hoeveelheid ontvangen zuurstof en toxinen tot een verzwakte bloed circulatie en het mobiele vermogen om te genezen en te herscheppen. Een onevenwichtigheid in onze lichaamsprocessen ontaardt in ziekten, pijn en andere negatieve verschijnselen.

De Qi Factor In Oude Genezings Methoden

Om ons lichaam gezond te houden hebben we de stroom van voeding nodig die door ons lichaam stroomt. Oude genezers refereren aan dit fenomeen om het lichaam primair voor zijn functies te houden doordat de onbelemmerde stroom van mobiele energie die traditionele Chinese genezers Qi noemen, door de paden of meridianen heen stromen.

forest creek

Omdat Qi of energie als vloeistof stroomt om leven in het lichaam te brengen kan iedere blokkade op zijn pad ons geestelijk, lichamelijk en emotioneel welzijn doorboren. Dus wordt het als essentieel beschouwd om de stroom van Qi te stimuleren door de meridianen van het lichaam te laten stromen om de balans te herstellen en kwaaltjes te verzachten en goede gezondheid te bevorderen.

Van dit energiesysteem wordt gezegd dat het werkt als een elektromagnetisch veld omdat 60% van het menselijk lichaam water is dat bestaat uit gepolariseerde ionen die in ruil elektriciteit opwekken terwijl het stroomt. De moderne wetenschap verklaart dat het menselijk zenwustelsel draait op elektrische impulsen die chemische signalen door het hele lichaam versturen.

Als je je het probeert voor te stellen, is het menselijk lichaam een magnifiek elektrisch gereedschap waarvan de functies en mobiele activiteiten worden aangedreven door elektrische stromingen die door ons bloed en andere lichaamsvloeistoffen stromen. De conventionele geneeskunde heeft zelfs machines uitgevonden die een stervend lichaam opwekken en het via een elektrische schok weer tot leven wekken.

Juist omdat het menselijk lichaam gemaakt is uit elektrische impulsen, wordt van magnetische therapie gedacht dat het de energiebalans effectief herstelt en gezondheid en welzijn bevordert. Magnetische therapie wordt traditioneel via acupunctuur gedaan, waar metalen naalden zich als elektriciteitsdirigenten gedragen om directe stroming door in moeilijkheid geraakte lichaamsmeridianen of energie paden te sturen. Een andere manier om magnetische therapie te doen zonder invaliditeit en kennis betrokken te zijn in acupunctuur is via magneettherapie.

Wat Is Magneet Therapie

Magneettherapie werkt om de Qi te stimuleren door elektromagnetische energie te gebruiken die wordt aangedreven door aardse magneten die zijn gemaakt van amalgaam legering of boron, ijzer en Neodymium omgeven door kleine kopere cirkels die zijn gecoat met zink.

equilibrium

Deze magneten drijven elektriciteit aan als ze in contact komen met zoete deeltjes op de huid. De magneten sturen dan elektriciteit naar de zenuwen en spiercellen om pijn te verzachten, spanning te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren.

Magneettherapie bestaat gebruikelijk uit twee magneten die je tegen elkaar aan houdt en zedan te manipuleren en te bewegen in herhalende cycli om de stroom van elektromagnetische stromen richting de specifieke meridianen van het lichaam aan te drijven en te activeren.Diepe concentratie en goede diepe ademhalingstechnieken worden aangewend om het volledige spectrum van energie te laten stromen.

Gezondheidsvoordelen van Qi Magneet Therapie

Het ondergaan van Qi magneettherapie zou effectief gezamenlijke en spierpijnen en ontsteking verlichten, een goede bloedstroom ontwikkelen, en het bevorderen van ontspanning en het verbeteren van het herstellende genezende vermogen van het lichaam.

Er wordt ook van gezegd dat het verlichting brengt aan verschijnselen zoals hypertensie, verwondingen, migraine, menstruele krampen, huidontsteking, multiple sclerose, peesontsteking, stress en chronische depressie.

Laatste woorden

Wees niet te snel met het beoordelen van natuurlijke genezingsmethoden omdat velen die succesvol gebruiken, vooral in een tijdperk waarin het nemen van een pil een totale oplossing is voor van alles en nog wat.

Als stress en de struikelblokken in het leven je naar beneden halen weeg dan een natuurlijke herstelmethode af zoals Qi Magnet, het zal je verbazen.

young man lying on the grass

 

Wil je meer weten over gezondheid? Bezoek dan onze gezondheidsacademie 

2015-08-25T10:33:32+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie