Het moderne afvallen

/, Algemeen, blog, Dieet/Het moderne afvallen

De hedendaagse technologie bied volop mogelijkheden om nieuwe en goede manieren om gewicht te verliezen te vinden. Dankzij het internet kun je in een handomdraai allerlei informatie vinden over goede voeding, goed bewegen, diëten, afvalproducten, diëtisten noem maar op.

Het nieuwste op dit gebied zijn de apps voor smartphones. Voor mensen met een mobiele alleskunner is er van alles en nog wat te downloaden op het gebied van gezondheid en afvallen. Om een paar voorbeelden van apps te geven:

Diet Point – Weight loss. Deze app biedt recepten, BMI-calculator, dieetplanners, forum en nog veel meer voor mensen die gewicht willen verliezen.

My Diet Coach. Deze app heeft als bedoeling om je gemotiveerd te houden en je te helpen je valkuilen te overwinnen.

Smart Foods- Organic Diet Buddy. Met deze app kun je checken welke groenten en fruit je het beste biologisch of organic kunt kopen en bij welke dat niet nodig is. Ook kun je opzoeken welke vitamines en mineralen er in welk fruit zit en een calculator om te berekenen of je die dag wel genoeg fruit en groente eet.

Diet Assistant- Weight Loss. Dit is ook een app waarmee je op een gemakkelijke manier je leefstijl in de gaten kan houden. Je kunt ervoor kiezen om een bepaald dieet aan te houden die voorkomt in de diëtenlijst. Daarnaast levert de app voedingsadviezen en tips over voeding.

 

Behalve deze genoemde zijn er vast nog veel meer te vinden. Het nadeel van de genoemde apps is dat ze engels zijn. Ze zijn echter wel gratis! Via http://nl.appbrain.com/ kun je allerlei soorten android apps vinden.

 

2015-05-18T15:40:35+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie