Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust?

//Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust?

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust?

Wil je je gezonder voelen en energieker dan je ooit voor mogelijk had gehouden?

Wat is het geheim van geluk? Is het geld? Heeft het te maken met je gezin? Is het natuurlijke schoonheid? Heeft het te maken met al deze dingen?

Het antwoord is dat het niet één van deze zaken  is. En dat zou je kunnen verbazen, maar zelfs als al die dingen voorhanden zijn  kun je je ellendig voelen. Ondertussen kan iemand die in de ergste omstandigheden leeft – met honger, ziekte, armoede en zonder familie – eigenlijk een van de gelukkigste mensen in de wereld zijn.

Dus wat is er aan de hand?

Nou, alles komt eigenlijk neer op de manier waarop je je situatie ziet en hoe je denkt over de omstandigheden waarin je bent. Een miljardair kan depressief zijn en vooral als ze zich niet richten op waar  ze dankbaar voor zouden kunnen zijn. Maar als je leert om de schoonheid in alles te zien en als je kunt leren om je gedachten te kalmeren en stress uit te schakelen, dan kun je genieten van je geluk waar je ook bent.

Hoe bereik je dit? Zoals alles komt het aan op training. Als je kunt leren om je gedachten te beheersen, hetzij via meditatie, cognitieve gedragstherapie of andere methoden, zult je ontdekken dat je kunt beginnen te beslissen hoe je jezelf wilt voelen en hoe je op elk gewenst moment wilt reageren.

Bovendien kun je heel veel andere dingen bereiken door het vermogen om jouw gedachten zo te beheersen. Stress overwinnen, bijvoorbeeld, betekent dat je kunt stoppen met ”tegen de stroom inzwemmen”  en je kan stoppen met “het blussen van brandjes”. In plaats daarvan kun je je hoofd boven water houden en beginnen met het bepalen van je eigen pad in het leven en hoe je het beste omgaat  met je tijd.

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 1 Tijd om controle te nemen

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 2 Een inleiding tot meditatie

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 3 Hoe introduceer je meditatie in je leven?

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 4 Leven in het heden

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 5 Flow toestand

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 6 Wat Is een flow toestand

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 7 Geluiden uitschakelen

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 8 Cognitieve gedragstherapie

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 9 Gebruik gedragstherapie om je leven voor altijd te veranderen

Hoe Krijg ik Meer Innerlijke Rust 10 Conclusie

 

E-book

 

Ben je moe en gestrest? Je staat op het punt een complete trainingsgids te ontdekken om je geest te kalmeren, je denkrichting te verbeteren en je beter te voelen zonder medicatie! Krijg je weleens het gevoel alsof je constant brandjes blust? Is het leven een enorme strijd om het hoofd boven water te houden? Kom je thuis van je werk, moe en gestrest en zonder de energie om iets anders te doen dan instorten voor de tv? Heb je altijd het gevoel dat je gewoon niet zo gelukkig bent als je denkt dat je zou kunnen / zou moeten zijn? Tja, dat is het leven. Of het is tenminste het leven zoals velen van ons het hebben leren kennen. In feite is er echter geen reden waarom dit noodzakelijkerwijs het geval zou zijn.

Download hier het E-book dat hoort bij de cursus

.

Download Zorgen voor een sterk brein en lichaam. Een toelichting op het E-book.

2018-09-28T15:54:43+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie