Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar?

//Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar?

Wil je een snelle manier ontdekken om goede doelen te stellen en dingen nog sneller te laten gebeuren?
We hebben allemaal doelen die we willen bereiken en dingen die we willen laten gebeuren. Misschien wil je je conditie verbeteren, misschien ben je op zoek om je carrière een nieuwe impuls te geven, of misschien heb je altijd al een reis voor ogen gehad die je graag zou willen maken.
Maar hoewel we allemaal doelen hebben, missen velen van ons de nodige vaardigheden en expertise om die doelen te bereiken. Dit maakt ons enigszins machteloos als het gaat om het kiezen van het traject van ons leven.
We zijn niet in vorm, omdat we niet weten hoe we ons aan een trainingsprogramma moeten houden, we hebben banen waar we niet enthousiast over zijn, omdat we niet weten hoe we onze carrière kunnen ontwikkelen en we lijken nooit in staat te zijn om het geld bij elkaar te krijgen om te gaan reizen.
En wat is het ergste? Als je iemand vertelt hoe je gaat stoppen met roken, een boek wilt schrijven of gaat sporten, rollen ze gewoon … met hun ogen. En zeggen ‘zeker’. En zelfs wij geloven het niet helemaal. Het is tijd om dat allemaal te veranderen.
In deze video’s leer je een andere strategie te volgen. Hier gaan we praten over hoe je je aan die doelen houdt. We gaan bespreken hoe je door blijft gaan voor de dingen die je wilt, zelfs als je een vermoeiende dag op kantoor hebt gehad, zelfs als je een ernstige migraine hebt, zelfs als dingen gewoon niet lijken te gaan jouw manier …

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 01 Introductie

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 02 De krachtige vaardigheid die je kunt leren

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 03 De Formule, hoe je doelen structureerd en je plan maakt deel 1

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 04 De Formule, hoe je doelen structureerd en je plan maakt deel 2

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 05 Angst Loslaten

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 06 Hoe je je sportdoelen bereikt

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 07 Hoe je je werkdoelen bereikt

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 08 Hoe je je relatiedoelen bereikt

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 09 Hoe je je reisdoelen bereikt

Hoe krijg ik mijn zaken voor elkaar Video 10 Conclusies
Hoe stop je met het maken van excuses en zorg je ervoor je doelen te bereiken en het te laten gebeuren!

Hoeveel onvolledige doelen staan er momenteel in je agenda? Als je net zoals de overgrote meerderheid van ons bent, dan is de kans groot dat je honderden projecten hebt die je bent begonnen en nooit hebt voltooid, talloze doelen die je je vrienden hebt verteld maar nog nooit hebt uitgevoerd en allerlei dromen die steeds meer vervagen en minder snel tot bloei komen.

En het is om deze reden dat je misschien mensen met hun ogen ziet rollen wanneer je ze je ‘volgende grote project’ vertelt. Wanneer je een nieuw trainingsprogramma start om af te vallen en iedereen – inclusief jezelf – weet dat je waarschijnlijk na twee maanden opgeeft.

Of wanneer je praat over de app die je van plan bent te maken, de website of het bedrijfsproject. Of wanneer je praat over die droomreis naar Japan …

Op deze manier gaan dingen voor velen van ons. We werken ontzettend hard aan zaken, alleen om eten op tafel te zetten, maar als het erom gaat onze dromen waar te maken, zijn we opmerkelijk ondoeltreffend.

Het is tijd om dat allemaal te veranderen en te beginnen met het realiseren van die doelen. Maar hoe kun je het allemaal omdraaien?
 

 

Download Make It Happen E-book vertaling Nederlands

2018-10-05T09:55:22+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie