Internetcursus over artrose

//Internetcursus over artrose

Hebt u last van artrose en wilt u daar meer over weten? Interplein Academy heeft aan haar zeer uitgebreide aanbod de ‘cursus reuma’ toegevoegd. Deze kan heel gemakkelijk thuis achter uw computer, laptop of tablet volgen. In deze cursus staan de ervaringen van mensen met artrose centraal. Uit deze verhalen kunt u inspiratie, kracht en vertrouwen putten om beter om te gaan met uw eigen gewrichtsklachten. 

 

Lief voor mijn lijf 

De basis van deze cursus is het boek ‘Lief voor mijn lijf’ dat mede mogelijk is gemaakt door Stichting Gezond Leven en de Stichting Bewegen zonder Pijn. De auteur van het E-book onderzoekt daarin wat mensen met artrose kracht geeft en waar ze in het dagelijks leven tegenaan lopen. De cursus bestaat naast het E-book uit totaal 4 uur aan videomateriaal. 

 

Alternatieve therapieën 

In de cursus reuma wordt uitgebreid ingegaan op artrose. Wat is deze aandoening nu precies en welke lichaamsdelen kunnen getroffen worden door kraakbeenslijtage. Uiteraard wordt er dieper in gegaan op pijnbestrijding en alternatieve therapieën. Ook ochtendstijfheid, poly-artrose en het SI-gewricht komen uitgebreid voor het voetlicht. Daarnaast vertellen een aantal mensen hoe het is om met artrose te leven. 

 

Bonusmateriaal 

Wie zich aanmeldt voor deze cursus, krijgt bovendien toegang tot heel veel bonusmateriaal, zoals over fibromyalgie en reumatoïde artritis. Met de kortingscode “bewegenzonderpijn” is deze voor nog geen 15 euro te bestellen. Mensen die de cursus reeds gevolg hebben, geven goede recensies; “Goede cursus, ik het er veel van geleerd”, “De video’s zijn mooi samengesteld” en “Leuke cursus en interessante filmpjes”. Meer informatie over de cursus reuma vindt u hier: https://www.interplein.nl/course/alles-over-reuma/

 

 

2020-07-08T12:41:48+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie