Irvingia: wondermiddel om af te vallen?

/, blog, Dieet, News/Irvingia: wondermiddel om af te vallen?

Irvingia, een extract van de West-Afrikaanse mango, is gebruikt voor verschillende medicinale doeleinden in Afrika voor vele eeuwen. Onlangs zijn er enkele studies over het gebruik van dit extract voor gewichtsverlies. Veel mensen, die problemen hebben met hun gewicht, zijn chronisch op zoek naar een magische pil waardoor ze gaan afvallen, zonder de eetpatroon te veranderen.

Er zijn 2 gerandomiseerde onderzoeken gehouden met mensen die aan overgewicht en obesitas lijden. De groep die Irvingia gebruikten zijn 2 tot 5 kilo (in 1 maand) meer afgevallen dan de placebogroep. Geen van beide groepen hebben hun levensstijl aangepast. Ze merkte ook op dat het cholesterolgehalte en de bloedsuikerspiegel aanzienlijk verbeterd was ten opzichte van de placebogroep.

Hieronder staat een ervaring van een persoon die dit heeft geprobeerd:
Ik probeerde
het zelf, in de eerste maand ben ik 3,5 kilo afgevallen zonder wijzigingen te maken in mijn gewone, gezonde voeding en lichaamsbeweging routine! Wel nam ik het slechts een keer per dag, in plaats van de aanbevolen twee keer per dag.
Ik begon
het mijn patiënten, voor wie het nodig is om af te vallen, aan te bevelen, vooral als ze een hoog cholesterol en/of diabetes hebben. Een paar patiënten verloren een paar kilo, maar het is niet het wondermiddel waar ik op had gehoopt. En bij voortgezet gebruik, ben ik niet meer afgevallen.

Uit de reactie kunnen we uithalen dat het nuttig kan zijn voor hen die 5 tot 10 kilo willen afvallen. De onderzoeken hebben ook aangetoond dat er geen ongewenste neveneffecten zijn. Het is wel belangrijk om te weten dat de bovenstaande onderzoeken uitgevoerd werden door onderzoekers die een groot belang hebben bij de onderneming van het product. Houd je ogen en oren open voor meer informatie in de toekomst!

2013-11-18T13:27:42+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie