Ingrediënten

500 gram kabeljauwfilet

3 tomaten (groot)

1 eetlepel citroensap

2 eetlepels bieslook

1 kuipje kruidenkaas met knoflook

200 gram geraspte kaas

Peper

Zout


Receptinformatie

Categorie:                          Caloriearm

Gang:                                  Hoofdgerecht

Aantal personen:              4 personen

Calorieën per portie:        335 kCal


Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de tomaten door midden en lepel ze uit. Snijd ze hierna ik kleine
blokjes.

3. Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal en doe het citroensap, wat peper en
wat zout erover. Daarna insmeren met de kruidenkaas.

4. Strooi over de kabeljauw de tomaat en de bieslook. Daarna bestrooien met
geraspte kaas.

5. Bak de kabeljauw in 25 minuten gaar. Lekker met wat gebakken aardappeltjes
en een simpele salade!