Ingrediënten
500 gram kabeljauwfilet
3 tomaten (groot)
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels bieslook
1 kuipje kruidenkaas met knoflook
200 gram geraspte kaas
Peper
Zout
Receptinformatie
Gang: Hoofdgerecht
Aantal personen: 4 personen
Calorieën per portie: 335 kCal
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Snijd de tomaten door midden en lepel ze uit. Snijd ze hierna ik kleine
blokjes.
3. Leg de kabeljauwfilet in een ovenschaal en doe het citroensap, wat peper en
wat zout erover. Daarna insmeren met de kruidenkaas.
4. Strooi over de kabeljauw de tomaat en de bieslook. Daarna bestrooien met
geraspte kaas.
5. Bak de kabeljauw in 25 minuten gaar. Lekker met wat gebakken aardappeltjes
en een simpele salade!
Geef een reactie