Kilo killer dieet

/, Algemeen, blog, Dieet/Kilo killer dieet

Kilokiller – afslanken met drie drankjes per dag
Kilokiller is een serie bruistabletten die extra hulp bieden bij het afslanken. Met de Kilokiller bruistabletten maak je een dieetdrankje  die je bij elke maaltijd inneemt. Kilokiller is een natuurlijk dieetproduct dat zorgt voor stimulans bij het vet verbranden en daarbij onderdrukt het je hongergevoel.

Als je extra kilos wil verliezen met Kilokiller, neem je drie keer per dag een dieetdrankje voor de maaltijd. Voor elke maaltijd zijn er verschillende Kilokiller bruistabletten, elk met hun ander specifieke ingrediënten en eigenschappen die het afslanken makkelijker kunnen maken.

Meer informatie over Kilokiller
Kilokiller is een lijn dieetproducten van het Franse bedrijf Nutrisanté. De dieetproducten van Nutrisanté, waaronder Kilokiller, worden in diverse landen over de hele wereld verkocht, zoals de Amerika , Groot Brittannië,Finland,  Duitsland, Frankrijk en Nederland. Verschillende onderzoeken hebben bewezen dat Kilokiller een goede steun in de rug is het afvallen. Het assortiment van Kilokiller bestaat uit:

-Kilokiller Chrono – een compleet pakket oplostabletten voor dieetdranken voor ochtend, middag en avond;
-Kilokiller T – verschillende smaken thee die hongergevoelens en snoepneigingen onderdrukt
-Oplostabletten voor dieetdranken speciaal voor vrouwen boven de 45 jaar
-Oplostabletten voor dieetdranken voor een plattere buik

Kilokiller ochtend
De voornaamste eigenschap van de Kilokiller dieetdrank voor de ochtend is het versneller van je stofwisseling en vetverbranding. De belangrijkste werkzame bestanddelen van Kilokiller ochtend zijn:
-Kersensteel
-Groene thee
-Maté

Kilokiller middag
Met Kilokiller middag wordt je lichaam gestimuleerd om meer vet te verbranden. De belangrijkste werkzame bestanddelen van Kilokiller middag zijn:
– Maltodextrine – een hoogwaardig koolhydraat met een licht zoete smaak
-Pectines van appel en sinaasappel
-Appelazijn

Kilokiller avond
Met de bruistabletten van Kilokiller avond maak je een dieetdrank die het hongergevoel stilt en de vetopname reduceren. De bestandsdelen die hiervoor zorgen zijn:
-Ananas- en papaya-extract die de vetverbranding stimuleren
-Cacao en sinaasappelschil ter versnelling van de stofwisseling
-Chroomchloride

Kilokiller beweert geen wondermiddel te zijn. Het is een ondersteunend dieetproduct dat je gebruikt naast je normale maaltijden. Kilokiller kan helpen om minder te snacken en bijvoorbeeld het minder en/of gezonder eten beter vol te houden. De meeste personen die tevreden zijn over Kilokiller, geven aan tussen een halve en een kilo per week (extra) afgevallen te zijn dankzij Kilokiller.

Kilokiller kopen
De tabletten van Kilokiller worden verkocht in een pakket van drie buisjes van 14 bruistabletten. Met deze hoeveelheid kun je twee weken vooruit. Je kunt de producten van Kilokiller zowel online als bij sommige drogisten en speciaalzaken kopen. Als je serieus wilt afvallen, is het altijd aan te raden om advies in te winnen bij een arts of diëtiste voordat je Kilokiller gaat gebruiken. U kunt ze hier onder bestellen.

[iframe width=”100%” height=”410″ src=”http://www.stershop.com/facebook/slimafvallen/kilo-killer.html”]

2013-11-18T13:30:55+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie