Koken & Proeven op het werk

//Koken & Proeven op het werk
stichting-gezondheid-koken-Proeven-op-het-werk-workshop

Hoe kunt u uw medewerkers motiveren zich open te stellen voor gezond eten, zodat zij ingesleten eetpatronen kunnen doorbreken?

Koken & Proeven op het werk is de ideale activiteit om uw personeel op een plezierige manier te laten ervaren hóe lekker en gemakkelijk gezonde voeding is!

Deze activiteit kan plaats vinden binnen verschillende settings, zoals een bedrijfsevenement, een gezondheidsdag of een seminar. In een gezellige sfeer zullen de charmante Stichting Gezondheid voedings-deskundigen iedereen binnen uw bedrijf enthousiast maken voor gezonde voeding.

Er zijn twee mogelijkheden voor de opzet van Koken & Proeven op het werk. Afhankelijk van uw doelstelling, werksituatie en de beschikbare tijd en faciliteiten, maakt u een keuze uit:

  1. Uw medewerkers gaan actief aan de slag en bereiden zelf gezonde hapjes onder toeziend oog van onze Stichting Gezondheid voedingsdeskundigen.
  2. De professionele chef-koks van Stichting Gezondheid bereiden diverse gezonde hapjes voor uw medewerkers. De enthousiaste voedingskundigen lichten daarbij de gezondheidsaspecten toe.

Het evenement koken & proeven op het werk wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen. Stichting Gezondheid hanteert dan ook geen vaste prijzen.

2018-10-17T18:46:57+00:00