Lente kriebels | Stichting gezondheid

/, blog/Lente kriebels | Stichting gezondheid

 

Woman

Wie kent het niet, de eerste mooie dagen waarbij de lucht strak blauw is, mensen op het terras, de fanatieke met korte broeken en sandalen sommige zelfs met korte shirtjes! We hebben gewacht, maar de zon heeft de lente weer gebracht!
Nadat ik in december ben begonnen met afvallen, ben ik extra blij met de zon. Ik kan eindelijk mijn resultaten laten zien op straat. Blote benen, armen en later misschien wel mijn buik! Ik schaam me nergens meer voor.  De officiële lente staat op het punt te beginnen. Ook al was de winter zacht, de lente heeft mij de lach gebracht.

Voor alle mensen die nog wel vinden dat ze wat kilootjes kwijt mogen raken, voordat ze het aandurven om lekker rond te lopen in korte broeken en shirtjes, heb ik in iedergeval één tip! Besef dat je werkelijk waar vol geniet van het leven wanneer je je resulaten kan laten zien, net als wat ik vandaag heb gedaan.

Ik geloofde ook niet dat ik het zou kunnen, maar ben in ruim 4 maanden niet alleen 15 kilo afgevallen, maar wat ik belangrijker vind is dat mijn vetpercentage ook met 12% is verlaagd. Ik zit nu echt lekker in mijn vel

Dus aan alle dames en heren die vinden dat ze wel wat kilo’s eraf mogen trainen, blijf er hard voor werken, en geloof me, er komt een zeker dag dat je er voor wordt beloond!

Enjoy the spring!

Met gezonde groet,

 945593_10200480185102058_2141987181_n

 

 

 

 

Natascha Greau

2015-03-06T11:27:49+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie