Nieuw dieet, het ADH dieet

/, blog, Dieet, News, Voeding nieuws/Nieuw dieet, het ADH dieet

Het ADH dieet

Het wat dieet? Weer een dieet erbij. Het moet niet gekker worden. Er zijn er al zoveel.

Leg uit, wat heeft dit dieet dat alle andere niet hebben?

Ik schrok er eerlijk gezegd zelf ook wel even van toen een cliënt van me binnen een afslankgroep riep dat hij dit dieet volgt.

Daar zit je dan met je goede adviezen, schijven van 5 en alle bijbehorende kretologie om mensen nooit meer streng te laten diëten.

Eh, leg uit, heb ik waarschijnlijk gestameld.

Nou, sinds ik wil afvallen neem ik van alle lekkere dingen de helft. Het zogenaamde Alles De Helft Dieet.

De persoon in kwestie is een echte Bourgondiër en is dol op etentjes buiten de deur en de bijbehorende alcoholische versnaperingen.En ja hoor, het werkte voor hem. De kilo’s vlogen eraf en de broekriem moest per week zwaarder worden aangehaald.

Was het voor iedereen maar zo simpel.

Maar als je kijkt naar alle tussendoortjes die je eet en je halveert deze hoeveelheid en geniet er twee keer zoveel van, dan werkt voor jou het ADH dieet ook. Het kan risicoloos gevolgd worden en zolang als je wil!

Het mooie van het verhaal van deze meneer vind ik dat hij van het afvallen zijn eigen plan gemaakt heeft. Het past bij hem en dat is veel beter vol te houden dan een voorschrift dat iemand anders hem oplegt, want dan is het geen eigen keuze die waarschijnlijk helemaal niet bij deze levensgenieter past.

 

 

2013-11-18T13:29:18+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie