Nieuwe manier van afvallen

/, Algemeen, blog/Nieuwe manier van afvallen

Afslankslippers de nieuwe manier om kilo’s kwijt te raken.

 

afslankslippersSlechte spijsvertering en chronische verstoppingen kunnen overgewicht veroorzaken.
Continu een hongerig gevoel, vetophoping en overgewicht zijn grote problemen waarbij strenge dieeten helaas ook niet helpen. Elk persoon reageert daar namelijk anders op. Chinese artsen hebben echter lang geleden al manieren gevonden om organen te stimuleren door middel van acupressuur. Door deze manier gaat je spijsvertering beter werken en raak je overtollige kilo’s sneller kwijt.

 

 

De werking van afslankslippers

De Chinese wetenschappers hebben gezorgd voor de werking van de hedendaagse afslankslippers. De reflex gebieden van je organanen worden namelijk gestimuleerd door massageknoppen. Doordat de slippers op die manier gemaakt zijn worden maag, damen, lever en nieren gestimuleerd zolang je op de afslankslippers loop. De stofwisseling vebeterd hierdoor en de giftige stoffen kunnen beter worden afgevoerd. Dit resulteerd tot een normale gang van voedsel verbranding door het lichaam.

Bij normaal gebruik van de afvalslipper is het al mogelijk om 4-10 kilo te verliezen in maar 30 dagen tijd. Het mooie van de afslankslippers is dat er geen verveelende bijwerkingen zijn. Denkt u eens aan pilletjes die u maag van streek hebben geholpen. Of die smerige drankjes. Doordat de afslankslippers op natuurlijke basis de kilo’s laten verdwijnen heb je daar geen last meer van. Minder hongerige gevoel betekend minder eten, dus ook minder kilo’s.

 

 

Werken die afslankslippers nu echt?

 

Een zekere mevrouw Bonet heeft voor het programma Kassa van de Vara de afslankslippers mogen testen. Vanwege haar nieuwschierigheid heeft zij contact opgenomen met dit programma.
Uit testen blijk dat ze in 30 dagen maarliefst 5 kilo’s is afgevallen. Al zal het verschillen per persoon, door de Nederlandse tv is het een bewezen manier van slim afvallen. Wil jij net als mevrouw Bonet ook kilo’s kwijt raken, kijk dan op de website van afvallenperpost

bron: www.afvallenperpost.nl

2013-11-18T13:30:55+01:00

Over de auteur:

Geef een reactie